A középiskolások őszi szünetét a IV. ifiFESZT vezeti be a szünet előtti utolsó tanítási nap estéjén, október 27-én, pénteken 18 órától: a zenei esemény helyszíne a Petőfi Kultúrtanszék. Az ifiFESZT keretében rendezik meg a középiskolai zenekarok versenyét, amely az Arany Dobverő-díjért zajlik. 2014-ben a Just Five, 2015-ben a Pythagoras, 2016-ban pedig a CB Radio csapata vihette haza az elismerést – az Arany Dobverő mellé idén is jár a fellépési lehetőség a jövő évi FEZEN fesztiválon. A zenekarok szakmai zsűri – Mits Gergő zenész, Zsigmond Lala, a 2013. évi Fehérvár Hangja döntőse, valamint Nagy Bogi, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke – előtt csapnak össze. A megmérettetésre az együttesek október 20-ig jelentkezhetnek.

A középiskolások produkcióit sztárvendégek előadásai és izgalmas kísérőprogramok is színesítik. A zenekarok versenye 18 órakor kezdődik, 19 órától a stand-up comedy közkedvelt képviselője, Felméri Péter szórakoztatja a közönséget, 20 órától a Lóci játszik ad koncertet, 21 órától pedig DJ Embryo pörgeti a lemezeket. Menet közben társas-, szituációs és szerepjátékok, X-BOX „közösségi táncos” program részesei lehetnek a fiatalok. A részvétel a fehérvári középiskolások számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, regisztrálni az alábbi űrlapon lehet.


A IV. ifiFESZT programja

18.00–20.00 Középiskolai zenekarok versenye az Arany Dobverő-díjért
                     Közben: Felméri Péter stand-up műsora

20.00 Lóci játszik

21.00 DJ Embryo


 

HÍREK


Zenei eseménnyel indul az őszi szünet
A 21 gramm zenekaré a 2017-es Arany Dobverő-díj
 

Rólunk írták


 

K É P G A L É R I A

 

 ESEMÉNYNAPTÁR

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá