• TÁVHŐSZOLGÁLTATÁS NAPJA VÁROSJÁRÓ VETÉLKEDŐVEL
  2017. március 29.
  www.szekesfehervar.hu

  A SZÉPHÕ Zrt. 2017-ben is megrendezi a Távhő- szolgáltatás Napját Fehérváron. A szervezők minden korosztályra gondoltak: szakvezetéses erőműbejárásra hívják az érdeklődőket a Király sorra, a kisebb gyerekeknek kreatív pályázatot, a nagyobbaknak izgalmas, városjáró vetélkedőt hirdetnek április 12-ére. 
  Bővebben
 • A TÁVHŐSZOLGÁLTATÁS NAPJA SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2017. március 29.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  A SZÉPHŐ Zrt. 2017-ben is megrendezi a Távhőszolgáltatás Napját Székesfehérváron. A szervezők minden korosztályra gondoltak: szakvezetéses erőműbejárásra hívják az érdeklődőket a Király sorra, a kisebb gyerekeknek kreatív pályázatot, a nagyobbaknak izgalmas, városjáró vetélkedőt hirdetnek április 12-ére.
  Bővebben
 • TÁVHŐSZOLGÁLTATÁS NAPJA
  2017. április 6.
  Fehérvár TV

   
 • ERŐMŰ TÚRA ÉS DIÁKVETÉLKEDŐ A TÁVHŐSZOLGÁLTATÁS NAPJÁN
  2017. április 12.
  www.szekesfehervar.hu

  Számos program várta a fiatalokat és a felnőtteket is a Távhőszolgáltatás Napján Székesfehérváron. Az érdeklődők többek között szakvezetéses erőműbejáráson vehettek részt a Király soron, a felsősöknek városjáró vetélkedőt, az alsós diákoknak pedig kreatív alkotó pályázatot hirdettek.
  Bővebben
 • TÁVHŐ-S NAP
  2017. április 12.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  A SZÉPHŐ Zrt. jóvoltából gyerekek és felnőttek nyerhettek ma betekintést a távhőszolgáltatás rejtelmeibe. A legkisebbek részére kreatív pályázatot írtak ki. A beérkezett alkotásokból nyílt kiállítás. A felső tagozatos és középiskolás diákok városjáró vetélkedőn vehettek részt, míg a felnőttek részére erőműtúrákat szervezek. Ma van a Távhőszolgáltatás Napja.
  Bővebben
 • TÁVHŐSZOLGÁLTATÁS NAPJA FEHÉRVÁRON
  2017. április 12.
  Fehérvár TV

   
 • AZT NEM BIZTOS, HOGY MEGTUDOD, HOGY HOGY MŰKÖDIK EGY FŰTŐERŐMŰ, DE NÉZEGETHETSZ ÓRIÁSI BÖDÖNÖKET ÉS MÉRŐÓRÁKAT
  2017. április 12.
  fmc.hu

  Az esélytelenek nyugalmával vágtam neki a fehérvári fűtőmű (Széphő) bejárásának, amit a Távhő napja alkalmából szerveztek. Tudtam, bárhogy is magyarázzák a mechanizmust – és kétség ne férjen hozzá, profi körbevezetés volt –, gépészeti antitálentumként még most se értem azt a számomra mágikus realizmusi magasságokba csapó folyamatot, melyet úgy nevezünk: távhőszolgáltatás. Fotóztam viszont óriási bödönöket és mérőórákat.
  Bővebben
 • VADÁSZAT A HŐ KÖZPONTOKRA - VETÉLKEDŐK, ERŐMŰBEJÁRÁS A TÁVHŐSZOLGÁLTATÁS NAPJÁN
  2017. április 12.
  feol.hu

  Szakvezetéses erőműbejárás a Király soron, városjáró vetélkedő a nagyobb és kreatív alkotópályázat a kisebb diákoknak. Ma van a Távhőszolgáltatás Napja.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá