• FA NÁNDOR LESZ AZ IDEI SPORTMAJÁLIS SZTÁRVENDÉGE
  2017. április 26.
  www.szekesfehervar.hu

  A Petőfi-szobortól induló hagyományos felvonulással kezdődik, majd a Bregyóban folytatódik az évek óta hagyományos Sportmajális a jövő hétfőn. A színpadon egymást váltják a sportegyesületek bemutatói, különleges sportversenyeket láthatnak az érdeklődők, akik találkozhatnak Fa Nándorral. A résztvevők paralimpikonokkal ismerkedhetnek meg és kipróbálhatnak néhány parasportot is.
  Bővebben
 • SPORTOLÓK SZÁZAI A BREGYÓBAN
  2017. április 26.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  A Petőfi-szobortól induló hagyományos felvonulással kezdődik, majd a Bregyóban folytatódik az évek óta hagyományos Sportmajális a jövő hétfőn. A színpadon egymást váltják a sportegyesületek bemutatói, különleges sportversenyeket láthatnak az érdeklődők, akik találkozhatnak Fa Nándorral, a Székesfehérvári Érzékenyítő Program keretében pedig paralimpikonokkal ismerkedhetnek meg és kipróbálhatnak néhány parasportot is. A gyerekeket kézműves foglalkozások, népi játékok várják és táborbörze is lesz. A programokról Brájer Éva alpolgármester és Benkő-Igaz Krisztina, a Fehérvári Programszervező Kft. szakmai vezetője tartott sajtótájékoztatót a Bregyóban.
  Bővebben
 • SPORTMAJÁLIS FEHÉRVÁRON
  2017. április 26.
  Fehérvár TV

   
 • IDÉN IS SPORTTAL ÜNNEPLI MÁJUS ELSEJÉT SZÉKESFEHÉRVÁR
  2017. április 27.
  Nyolcezer.hu

  Székesfehérvár 2017-ben is sporttal ünnepel május elsején. A székesfehérvári Sportmajális az egyesületek felvonulásával kezdődik, ami a Petőfi-szobortól indul majd. A programok napközben a Bregyó közi Regionális Atlétikai Központban lesznek. Az érdeklődők Fa Nándorral is találkozhatnak az idei sportmajálison.
  Bővebben
 • MAJÁLISOZZON A VIDIVEL!
  2017. április 29.
  Vidi.hu

  Kovácsik Ádám és Pátkai Máté dedikál a Sportmajálison a Bregyóban, ahol egész nap remek programokkal és kikapcsolódási lehetőségekkel várják a székesfehérváriakat.
  Bővebben
 • SPORTMAJÁLIS - IDÉN IS TÖBB EZREN MOZOGTAK A BREGYÓBAN
  2017. május 1.
  www.szekesfehervar.hu

  Az elmúlt hat alkalomhoz hasonlón idén május elsején is élettel telt meg Székesfehérvár. A VII. Sportmajálison több ezren vettek részt a Regionális Atlétikai Központban. Szerencsére az időjárás is kegyes volt az eseményhez, gyönyörű napsütésben élvezhette mindenki a sport örömét: többek között Streetball majális, sportegyesületek bemutatkozása, kulturális produkciók is szerepeltek a kínálatban.
  Bővebben
 • TÖBB EZREN MOZOGTAK A BREGYÓBAN – IDÉN IS SIKERES VOLT A SPORTMAJÁLIS
  2017. május 1.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Az elmúlt hat alkalomhoz hasonlón idén május elsején is élettel telt meg Székesfehérvár. A VII. Sportmajálison több ezren vettek részt a Regionális Atlétikai Központban. Szerencsére az időjárás is kegyes volt az eseményhez, gyönyörű napsütésben élvezhette mindenki a sport örömét: többek között Crossmajális, Streetball majális, sportegyesületek bemutatkozása, kulturális produkciók is szerepeltek a kínálatban. A résztvevők emellett a Székesfehérvári Érzékenyítő Program keretében paralimpikonokkal ismerkedhettek meg és kipróbálhattak néhány parasportot is.
  Bővebben
 • RÉGI IDŐK ÉRZÉSE A NAPSÜTÉSES SPORTMAJÁLISON
  2017. május 1.
  fmc.hu

  Valaki nagyon elintézte odafent: az idei Sportmajális a lehető legoptimálisabb időjárási körülmények között telt el a Bregyó közben. Felvonulás, sör, virsli (a fiatalabbaknak gyrostál), no meg a fehérvári sportélet szinte minden szereplője – ez a recept ismét különlegessé tette a város majálisát.
  Bővebben
 • FÓKUSZBAN A SPORT ÉS A MOZGÁS - LEZAJLOTT A VII. SPORTMAJÁLIS FEHÉRVÁRON
  2017. május 2.
  feol.hu

  Hamar lekerültek a reggeli pulóverek az emberekről: a május lelkesítő verőfénnyel és igazi sportmajálissal köszöntött be. Tódultak is az emberek a Bregyó-közbe.
  Bővebben
 • EZREK VOLTAK A SPORTMAJÁLISON
  2017. május 2.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá