• VÉGZŐS DIÁKOK ÜNNEPI HETE
  2017. április 20.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Osztályfőnökök köszöntése, bolondballagás, városi ballagás – ez a ballagó diákok májusi első hetének programja, mellyel a város szeretné emlékezetessé tenni számukra ezt az időszakot. A részletekről Mészáros Attila alpolgármester, Juhász Zsófia, a Fehérvári Programszervező Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Nagy Boglárka, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke számoltak be.
  Bővebben
 • ELKEZDŐDÖTT A BALLAGÁSI HÉT
  2017. május 2.
  Fehérvár TV

   
 • SZAKADÓ ESŐBEN BÚCSÚZTAK A DIÁKÉVEKTŐL A BOLONDBALLAGÓK
  2017. május 5.
  www.szekesfehervar.hu

  A vizsgák előtt idén is mókázhattak egy jót a maturáló diákok a Belvárosban. A bolondballagók az Alba Plaza elől a Fő utcán át vonultak a Zichy Színpadig, ahol a szakadó eső szakította félbe a jelmezes bemutatókat. A produkciók előadása a Vörösmarty Színházban folytatódott. Az időjárási körülmények miatt a zsűri úgy döntött, hogy idén nem hirdet győztest, minden fellépő osztály 25-25 ezer forintot kapott bankettjének megrendezéséhez.
  Bővebben
 • MINDEN PRODUKCIÓT BEMUTATÓ BOLONDBALLAGÓ OSZTÁLY 25 000 FORINTOT KAP A BANKETTJÉHEZ
  2017. május 5.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Reggel még úgy tűnt, hogy a végzős diákokat kegyeikbe fogadták az égiek, hiszen elindult a bolondballagók menete a Belvárosban, és el is kezdődtek a fellépések a Zichy színpadnál. Azonban az eső annyira rákezdett, hogy félbeszakadt az osztályok bemutatkozása, így a rendezvény a színház aulájában ért véget. A rendkívüli helyzetre tekintettel a zsűri végül úgy döntött, hogy mind a 17 produkciót bemutató osztály bankettjéhez 25 000 forinttal járul hozzá Székesfehérvár Önkormányzata.
  Bővebben
 • BOLONDBALLAGÁS, MEGLEPŐ FORDULATTAL
  2017. május 5.
  Nyolcezer.hu

  Reggel még úgy tűnt, hogy a végzős diákokat kegyeikbe fogadták az égiek, hiszen elindult a bolondballagók menete a Belvárosban, és el is kezdődtek a fellépések a Zichy színpadnál. Azonban az eső miatt félbeszakadt az osztályok bemutatkozása, így a rendezvény a színház aulájában ért véget. A rendkívüli helyzetre tekintettel a zsűri végül úgy döntött, hogy mind a 17 produkciót bemutató osztály bankettjéhez 25.000 forinttal járul hozzá Székesfehérvár Önkormányzata.
  Bővebben
 • IDÉN IS BOLONDOK LEPTÉK EL A BELVÁROST
  2017. május 5.
  fmc.hu

  A tapasztalt fehérvári lakók már meg sem lepődtek a péntek reggeli főutcai hangzavaron. Május 5-én 22 végzős osztály vonult végig a Liszt Ferenc utcán, az évtizedek óta ebben az időpontban megrendezett össznépi bolondballagáson. Rossz idő ide vagy oda, a hangulat mindent vitt.
  Bővebben
 • BOLONDBALLAGÁS FEHÉRVÁRON
  2017. május 5.
  Fehérvár TV

   
 • BOLONDBALLAGÁS - JÓ HANGULATTAL, HUMORRAL TÖLTÖTTÉK MEG AZ ESŐS BELVÁROST
  2017. május 6.
  feol.hu

  A kitartás meghozta gyümölcsét: a tegnapi bolondballagáson minden, produkciót bemutató osztály 25 ezer forint támogatást kapott a bankettjéhez.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá