• JÁTSZÓTÉRRÉ VÁLTOZIK A BELVÁROS
  2017. május 22.
  Fehérvár TV

   
 • AZ ÜNNEPLÉS FOGALMÁRÓL SZÓL MAJD AZ ÖTÉVES HETEDHÉT JÁTÉKFESZTIVÁL
  2017. május 24.
  Webrádió

  Ötödik születésnapját ünnepli május utolsó hétvégéjén a székesfehérvári Hetedhét Játékmúzeum és vele együtt a Hetedhét Játékfesztivál, ezért a rendezvény fő témája az ünneplés lesz.
  Bővebben
 • HETEDHÉT JÁTÉKFESZTIVÁL - HÉTVÉGÉN A GYEREKEKÉ LESZ SZÉKESFEHÉRVÁR BELVÁROSA
  2017. május 24.
  Székesfehérvár.hu

  Ötödik születésnapját ünnepli 2017-ben a Hetedhét Játékmúzeum - és vele a Hetedhét Játékfesztivál. Május utolsó hétvégéjén idén is a legkisebbeké lesz a fehérvári Belváros: a megannyi játék, a kézműves foglalkozások és a már hagyományos hétpróba feladatai mellett igényes színpadi műsorok, koncertek várják majd a gyereksereget a Városház téren és a Fő utcán május 27-28-án. A kétnapos program műsorvezetője Huzella Péter Kossuth-díjas gitáros-énekes lesz.
  Bővebben
 • MESÉS GYEREKBIRODALOM A BELVÁROSBAN
  2017. május 24.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Ötödik születésnapját ünnepli 2017-ben a Hetedhét Játékmúzeum – és vele a Hetedhét Játékfesztivál. Május utolsó hétvégéjén idén is a legkisebbeké lesz a fehérvári Belváros: a megannyi játék, a kézműves foglalkozások és a már hagyományos hétpróba feladatai mellett igényes színpadi műsorok, koncertek várják majd a gyereksereget a Városház téren és a Fő utcán május 27-28-án. A kétnapos program műsorvezetője Huzella Péter Kossuth-díjas gitáros-énekes lesz. A programokról Brájer Éva alpolgármester, Nagy Veronika, a Hetedhét Játékmúzeum muzeológusa és Muzsik Eszter, a Fehérvári Programszervező Kft. munkatársa tartott sajtótájékoztatót. 
  Bővebben
 • GYEREKNAPI HÉTVÉGE A HETEDHÉT FESZTIVÁLLAL
  2017. május 24.
  feol.hu

  Ezen a hétvégén, gyereknap alkalmából, több helyszínen rendezik meg ismét a Hetedhét Játékfesztivált.
  Bővebben
 • HETEDHÉT JÁTÉKFESZTIVÁL - A GYEREKEKÉ VOLT EGÉSZ HÉTVÉGÉN FEHÉRVÁR BELVÁROSA
  2017. május 27.
  Székesfehérvár.hu

  A hétvégén rengeteg program várta a látogatókat: kézműves foglalkozások, színpadi műsorok és a már hagyományos hétpróba sem maradhatott el. Vasárnap délelőtt adott koncertet a játékfesztiválon műsorvezetőként is közreműködő Huzella Péter, este pedig a világzenét is játszó Bognár Szilvia és együttese muzsikált a színpadon és egy hatalmas szülinapi tortával ért véget a fesztivál.
  Bővebben
 • "MEGNYITJUK A FESZTIVÁLT."
  2017. május 27.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Szombaton és vasárnap ismét a gyermekeké a Belváros. A Fehérvári Ifjúsági Fúvószenekar koncertjével kezdődött az idei Hetedhét Játékfesztivál. A két nap során idén is rengeteg program várja a kilátogatókat. Lesznek kézműves foglalkozások, színpadi műsorok és a már hagyományos hétpróba sem maradhat el.
  Bővebben
 • HETEDHÉT JÁTÉKFESZTIVÁL
  2017. május 27.
  Fehérvár TV

   
 • GYERMEKI ÖRÖM - LEGALÁBB NÉGY HELYSZÍNEN ZAJLOTTAK GYERMEKNAPI PROGRAMOK FEHÉRVÁRON
  2017. május 29.
  feol.hu

  Megyeszerte, így Székesfehérváron is számtalan program várta a gyermekeket a hétvégén, nem véletlenül: május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyermeknapot. A fehérvári belváros teljesen megtelt élettel.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá