• "KIVIRÁGZIK" A BELVÁROS
  2017. május 31.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  A könyv, az olvasás lesz idén a Pünkösdi Virágálom kompozícióinak témája: a hagyományokhoz híven a Belváros több helyszínén láthatják az alkotásokat a látogatók a hosszú hétvégén. A mesterek mellett a "kisinasok" is megmutatják, mit tudnak: 2017-ben először diákcsapatok is bemutatkoznak a Fő utcán. A színes, virágos összeállítások látványa mellé pünkösdi koncerteket, kézműves foglalkozásokat, családi programot is kínálnak a szervezők a négynapos rendezvény idejére.
  Bővebben
 • SZIROMBAN ÚSZIK MAJD A BELVÁROS
  2017. június 1.
  Nyolcezer.hu

  Idén sem marad el a színpompás Pünkösdi Virágálom. A könyv, az olvasás lesz idén a virágkompozíciók témája: a hagyományokhoz hűen a Belváros több helyszínén láthatják az alkotásokat a látogatók a hosszú hétvégén.
  Bővebben
 • PÜNKÖSDI VIRÁGÁLOM
  2017. június 2.
  Fehérvár TV

   
 • PÜNKÖSDI VIRÁGÁLOM – NÉGY NAPOS ÜNNEP SZÉKESFEHÉRVÁR BELVÁROSÁBAN
  2017. június 2.
  Székesfehérvár.hu

  Székesfehérváron már hagyomány, hogy Pünkösdkor virágba borul a Belváros. A virágkötők látványos kompozíciókkal díszítik fel a középületek kapuit és az emlékműveket is. A virágözön mellett zenés-táncos műsorokkal, gyermekelőadásokkal és családi programokkal ünnepel a város.
  Bővebben
 • PÜNKÖSDI VIRÁGÁLOM – VIRÁGBA BORUL SZÉKESFEHÉRVÁR BELVÁROSA
  2017. június 2.
  Webrádió

  Virágba borul ma délutántól Székesfehérvár belvárosa a hagyományos Pünkösdi Virágálom rendezvényen: idén a könyv, az olvasás lesz a virágkompozíciók témája.
  Bővebben
 • BELVÁROSI VIRÁGPOMPA – AZ IDEI FŐ TÉMA A KÖNYV VOLT
  2017. június 2.
  feol.hu

  Pénteken ismét virágba borult a belváros egy része a Pünkösdi virágálom programsorozata kapcsán. A kompozíciók hétfőig csodálhatók meg.
  Bővebben
 • VIRÁGBA ÖLTÖZVE KÉSZÜL SZÉKESFEHÉRVÁR PÜNKÖSD ÜNNEPÉRE
  2017. június 2.
  Székesfehérvár.hu

  Szemet gyönyörködtető virágkompozíciók várták mindazokat, akik pénteken a Belvárosban jártak. A virágkötőt a több mint tíz éves hagyománynak megfelelően idén is virágokkal díszítették fel több középület kapuját és néhány emlékművünket. A Szentlélek eljövetelét, az egyház születésnapját így virágözönnel és különböző zenés, táncos műsorokkal, gyermekelőadásokkal és családi programokkal ünnepli Székesfehérvár.
  Bővebben
 • VIRÁGDÍSZBE ÖLTÖZTETETT VÁROS
  2017. június 3.
  Fehérvár TV

   
 • KÖNYVEKET DÍSZÍTETTEK AZ IDEI VIRÁGKÖLTEMÉNYEK SZÉKESFEHÉRVÁR BELVÁROSÁBAN
  2017. június 6.
  feol.hu

  Tegnap befejeződött a Pünkösdi Virágálom. Négy napra zöldbe, színes szirmokba öltözött a belváros.
  Bővebben
 • KIVIRÁGZOTT A TÖRTÉNELMI BELVÁROS
  2017. június 8.
  Fehérvár Közéleti Hetilap

  A Szentlélek eljövetelét, az egyház születésnapját virágözönnel és különböző zenés, táncos műsorokkal, gyermekelőadásokkal és családi programokkal ünnepelte Székesfehérvár. Több mint tízéves hagyomány, hogy a virágkötők pünkösdkor virágba öltöztetik a belvárost. Szemet gyönyörködtető kompozíciók díszítik ilyenkor több középület kapuját és néhány szobrot, emlékművet is.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá