• HELLÓ NYÁR! - TANÉVZÁRÓ BULI LESZ JÚNIUS 9-ÉN A ZICHY LIGETBEN
  2017. május 18.
  Székesfehérvár.hu

  Június 9-én hatalmas tanévzáró bulira várják a fehérvári diákokat a Zichy ligetbe, ahol fellép majd Lotfi Begi, a The Biebers és Halott Pénz is. A székesfehérvári diákok idén először vehetnek részt egy közös tanévzáró mulatságon.
  Bővebben
 • HALOTT PÉNZ, THE BIEBERS ÉS LOTFI BEGI - TANÉVZÁRÓ BULI PÉNTEKEN A ZICHY LIGETBEN
  2017. június 5.
  Székesfehérvár.hu

  Közös tanévzáró buli lesz június 9-én, pénteken este hattól a Zichy ligetben, ahol népszerű hazai előadók koncertjével és szórakoztató programokkal várják a 181 napos tanévben megfáradt diákokat. Ebben az évben először vehetnek részt közös tanévzáró mulatságon a fehérvári fiatalok.
  Bővebben
 • HELLÓ NYÁR! - EZREK VOLTAK A THE BIEBERS, LOTFI BEGI ÉS A HALOTT PÉNZ KONCERTJÉN
  2017. június 9.
  feol.hu

  Igazi tiniknek szánt "meglepibanda" nyitotta meg a Zichy ligeti nagyszínpadon a 2017-es nyári buliszezont.
  Bővebben
 • HALOTT PÉNZZEL INDULT A NYÁR FEHÉRVÁRON
  2017. június 10.
  Székesfehérvár.hu

  Megtelt a Belváros pénteken este a "Helló nyár!" tanévzáró bulin. A Zichy ligetben népszerű hazai előadók, a The Biebers, Lotfi Begi és a Halott Pénz koncertjével és szórakoztató programokkal várták a 181 napos tanévben megfáradt diákokat.
  Bővebben
 • NYÁRI ÜZEMMÓD BEKAPCSOLVA!
  2017. június 15.
  Fehérvár Közéleti Hetilap

  Ezrek voltak a nyár első nagy koncertjén, ahol olyan sztárfellépők adták a ritmust, mint a The Biebers, Lotfi Begi és a Halott Pénz. Az elmúlt száznyolcvanegy napban megfáradt diákoknak beindult a nyár, öhetnek a fesztiválok, hogy aztán majd szeptemberben újra legyen mit kipihenni
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá