• KEDDEN KEZDŐDIK A 88. ÜNNEPI KÖNYVHÉT ÉS 17- GYERMEKKÖNYVNAPOK FEHÉRVÁRON
  2017. június 5.
  Székesfehérvár.hu

  Az irodalmi élet neves képviselőivel, koncertekkel, színházi produkciókkal, interaktív gyermekműsorokkal várja Székesfehérvár a könyvheti programok iránt érdelkődőket. A június 6-án, kedden kezdődő rendezvénysorozaton a látogatók érdekes beszélgetéseken, bemutatókon és író-olvasó találkozókon vehetnek részt a könyvtárak és tagkönyvtáraik összefogásának köszönhetően.
  Bővebben
 • GAZDAG A KÍNÁLAT
  2017. június 5.
  feol.hu

  Hivatalosan csak pénteken nyílik meg az ünnepi könyvhét, ám a Vörösmarty könyvtárban már keddtől kínálnak programokat.
  Bővebben
 • A HELKA-TRILÓGIA KÖNYVBEMUTATÓJÁVAL MEGKEZDŐDTEK A KÖNYVHÉT PROGRAMJAI
  2017. június 6.
  Székesfehérvár.hu

  Nyulász Péter gyermekíró, „Helka trilógia - A Balaton legendája újraéled” című művének bemutatójával kedden, a Tolnai utcai Tagkönyvtárban megkezdődtek a 88. Ünnepi Könyvhét és 16. Gyermekkönyv Napok programjai Székesfehérváron. Noha a hivatalos megnyitóra péntek délutánig várni kell, már szerdán és csütörtökön is változatos programkínálatból választhatnak az érdeklődők.
  Bővebben
 • KEZDŐDIK AZ ÜNNEPI KÖNYVHÉT
  2017. június 6.
  Nyolcezer.hu

  Az irodalmi élet neves képviselőivel, koncertekkel, színházi produkciókkal, interaktív gyermekműsorokkal várja Székesfehérvár a könyvheti programok iránt érdeklődőket. A június 6-án, kedden kezdődő rendezvénysorozaton a látogatók érdekes beszélgetéseken, bemutatókon és író-olvasó találkozókon vehetnek részt a könyvtárak és tagkönyvtáraik összefogásának köszönhetően.
  Bővebben
 • A MAGYAR IRODALOM ÜNNEPE
  2017. június 7.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Irodalmi estek, író-olvasó találkozók, koncertek, színpadi programok: minden korosztály találhat kedvére való programot a 88. Ünnepi Könyvhét és 16. Gyermekkönyvnapok székesfehérvári rendezvénysorozatának kínálatában. A megnyitót június 9-én, pénteken 16 órakor tartják a Városház téren, de a programok már június 6-án, kedden elindultak, és tíz napon át tartanak. A könyvhéten olvasóik találkozhatnak többek között Rácz Zsuzsával, Dániel Andrással, Kertész Erzsivel és Gárdos Péterrel is. A rendezvénysorozatról Jakab Rózsa, a Fehérvári Programszervező Kft. rendezvényszervezője és Vasné Borsos Beáta Bíborka, a Vörösmarty Mihály Könyvtár igazgatója tájékoztattak.
  Bővebben
 • TARTALMAS ÉS SOKSZÍNŰ KÍNÁLATTAL VÁRJA A FEHÉRVÁRIAKAT AZ IDEI ÜNNEPI KÖNYVHÉT
  2017. június 7.
  Székesfehérvár.hu

  A 88. Ünnepi Könyvhét és 16. Gyermekkönyvnapok országos rendezvényeihez idén is tartalmas és sokszínű programokkal kapcsolódik Székesfehérvár. Irodalmi estek, író-olvasó találkozók, koncertek, színpadi műsorok; minden korosztály találhat kedvére való programot a rendezvénysorozat eseményei közt. A megnyitót június 9-én, pénteken 16 órakor tartják a Városház téren.
  Bővebben
 • KÖNYVEK MINDEN MENNYISÉGBEN
  2017. június 7.
  Fehérvár TV

   
 • „KÖNYVET A KEZÜNKBE VENNI A 21. SZÁZADRÓL IS SZÓL”
  2017. június 9.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  „Könyvet a kezünkbe venni nemcsak a 20. századról, hanem a 21. századról is szól.” – ezekkel a szavakkal nyitotta meg dr. Cser-Palkovics András polgármester a 88. Ünnepi Könyvhét és 16. Gyermekkönyvnapok székesfehérvári rendezvénysorozatát. Az ünnepség díszvendégeiként Tari István külhoni költő és L. Simon László író-költő köszöntötték a közönséget. A Városház téren Pálfalvi Andrásnak átadták a Vajda János-díjat, amelyet az In memoriam Takács Imre című versével nyert el.
  Bővebben
 • MEGNYÍLT A 88. ÜNNEPI KÖNYVHÉT
  2017. június 9.
  feol.hu

  Hivatalosan is megnyitották tegnap a 88. Ünnepi Könyvhetet és 16. Gyermekkönyvnapokat. Átadták az idei Vajda János-díjat is.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá