Felhívás

 

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából 2017-ben is a Fehérvári Programszervező Kft. rendezi meg szeptember 16-án a XIII. Fehérvári Lecsófőző Vigasságot.

Ez a nap elsősorban a kikapcsolódásról szól, de az Önök számára egyúttal kiváló alkalom lehet egy baráti bulizásra, csapatépítésre, cégük, szervezetük népszerűsítésére is. A tavalyi évhez hasonlóan idén is szeretettel hívjuk, várjuk Önöket erre a jókedvű, élményekkel teli programra, amelyen mi biztosítjuk a helyszínt és a színvonalas, szórakoztató színpadi műsorokat.

Nevezzenek be a lecsókirályi címért folyó, nem mindennapi főzőversenybe! Amíg elkészül a lecsó, a főzők között zenészek, muzsikus bandák gondoskodnak a jó hangulatról.

A rendezvény helye: Székesfehérvár, Dózsa György út – Móri út

A rendezvény ideje: 2017. szeptember 16., szombat

Jelentkezési időszakok:

I. ütem: 2017. július 3–13. Határidő: július 13. 23.00
Fizetési határidő: július 20. 18.00

II. ütem: 2017. augusztus 21–24. Határidő: augusztus 24. 23.00
Fizetési határidő: augusztus 31. 18.00

A főzőhelyeket jelentkezési sorrend alapján értékesítjük.

A regisztrációs felületek az I. ütem végétől a II. ütem kezdéséig zárva lesznek.

Jelentkezés módja: A főzőversenyre a nevezés nem kötelező, de a rendezvényen való részvétel feltételhez kötött.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szívesen részt venne egy hangulatos közösségi eseményen, töltse ki a következő linkeken található jelentkezési lapot és a „küldés” gomb megnyomásával regisztráljon az eseményre.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelentkezési felületen az első pontban megadott e-mail címre, a regisztráció után rögtön egy összesítő levelet küldünk Önöknek, melyet őrizzenek meg a rendezvény napjáig. Amennyiben ez a levél nem érkezik meg az e-mail címére, úgy azonnal keresse kollégánkat a felhívás végén található elérhetőségeken!

A továbbiakban a jelentkezésükkel kapcsolatos minden hivatalos levelet, a rendezvénnyel kapcsolatos tudnivalókat erre az e-mail címre fogjuk küldeni, így ennek változásáról a saját érdekükben azonnal értesítsék a szervezőket. Ennek elmaradása esetén, az ebből eredő információhiányért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

Magánszemélyként, saját baráti csapatával ezen a linken regisztrálhat »

Civil- és egyéb szervezetként ezen a linken regisztrálhat »

Vállalkozásával, cégével az alábbi linken regisztrálhat »

Kérjük a politikai pártokat, hogy a céges jelentkezők között regisztráljanak, és a válaszható üzleti csomagok közül egyedi ajánlatot kérjenek. Jelentkezésük után felkeressük Önöket.

Az intézmények a civil- és egyéb szervezetek linken regisztráljanak. Jelentkezésük után felkeressük Önöket.

Telefonon történő jelentkezésre nincs lehetőség.

A jelentkezés során több főzőhelyet is igényelhetnek a jelentkezők. Az egy időben leadott jelentkezéskor biztosan egymás mellett lesznek a főzőhelyek.

Amennyiben később újabb főzőhelyeket igényelnének, úgy azt nem tudjuk vállani, hogy egymás mellé kerülnek.

A Fehérvári Programszervező Kft. minden jelentkezővel megállapodást köt. A főzőhely/főzőhelyek elfoglalásához szükséges lecsókártyát/lecsókártyákat a megállapodás aláírása és a befizetése után kapják meg a jelentkezők.

A szervezők az alábbi eszközöket és hozzávalókat biztosítják a főzőknek főzőhelyenként:

 • • 1 db tűztálca,
 • • sörpad-garnitúra (2 db sörpad, 1 db sörasztal, összesen 6 férőhely),
 • • 3 kg kenyér (melyet a rendezvény napján, az átvételi pontokon vehetnek át),
 • • 1 adag (kb. 20 kg) tűzifa,
 • • 1 db ajándék lecsókötény.

Ezek átadás-átvételének részleteiről és az eddigi évek tapasztalatai alapján szükségesnek ítélt változtatásokról a www.fehervariprogram.hu oldalon olvashatnak. Ezzel kapcsolatosan minden jelentkezőnek tájékoztató levelet küldünk, de a felhívásban az újdonságok között itt is olvashatnak róla.

 

Részvételii díjak:

 • • magánszemélyeknek bruttó 10.000 Ft/főzőhely,
 • • civil- és egyéb szervezeteknek bruttó 10.000 Ft-tól/főzőhely, reklámozási lehetőséggel 12.000 Ft + áfa/főzőhely,
 • • vállalkozásoknak, cégeknek és politikai pártoknak 25.000 Ft + áfa összegtől/főzőhely.

A részvételi díjat az I. ütemhez kapcsolódóan 2017. július 3–20-ig, a II. ütemhez kapcsolódóan 2017. augusztus 21–31-ig banki átutalással (12001008-01495087-00100003), készpénzben vagy bankkártyával lehet befizetni a Fehérvári Programszervező Kft. pénztárában (Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.), hétfőtől péntekig 10.00 –18.00 óra között.

Amennyiben a regisztrációja után 5 munkanapon belül nem fizeti be a részvételi díjat, jelentkezése érvénytelenné válik!

A főzőverseny menete: Akik amellett döntenek, hogy lecsójukat be is nevezik a versenybe, ezt a jelentkezési felületen rögzítsék. A zsűri reggel végigjár a főzőterületen, majd a megnyitó után 12.00­–16.00 között értékeli a lecsókat. Egy időbeosztást készítünk, és a megadott időpontban kell odahozni a lecsót a Zichy ligetben található zsűrisátorba. 18.00 órakor a színpadon ünnepélyes eredményhirdetés keretében adjuk át a díjakat.

Díjazás:

Az eredményhirdetésen az alábbi díjak találnak gazdára:

 • • Sipi Emlékkupa, melyet az a törzsfőzőnk kap meg, aki már legalább háromszor résztvett a rendezvényen és a zsűri véleménye alapján 2017-ben is remek lecsót főzött.
 • • A Legdekoratívabb Főzőhely, annak a főzőhelynek jár, amelyik a szervezők javaslata alapján a legízlésesebb módon települt ki.
 • • Lecsókirály cím, melyet az a főzőhely nyer el, akik a zsűri értékelése alapján a legfinomabb lecsót nevezi be a versenyre. (Tájékoztatjuk a főzőket, hogy a zsűri három legfinomabb lecsőfőzőt fog javasolni, akik mindannyian kapnak ajándékot a díjátadón és sorsolás útján dől el, hogy a három közül ki lesz a Lecsókirály.)

A szervezők által összeállított házirend (www.fehervariprogram.hu/385) betartása minden főző, minden látogató, minden résztvevő számára kötelező.

 

A Rendezvény tervezett programja:

7.30 Kapunyitás
7.30–9.00 Autóval történő behajtás
9.00-ig Főzőterület elhagyása járművekkel
9.00–17.00 Főzőverseny
18.00 Eredményhirdetés (színpad)
19.30–21.30 Autóval történő behajtás a kipakoláshoz
21.30-ig Főzőterület elhagyás járművekkel
21.30 Zárás

 

Újdonság 2017-ben:

Az elmúlt évben nagyon sok tűztálca és számunkra érthetetlen módon több komplett sörpad-garnitúra is eltűnt a rendezvényről.

A tűztálcák és a sörpad-garnitúrák tulajdonosa Székesfehérvár Városgondnoksága Kft.

Az idei évtől a jogtalan eltulajdonítások miatt elővigyázatosabbnak kell lennünk – és kellemetlen, de ez a becsületes főzőbarátainkat, partnereinket is érinti.

A főzőkkel megkötött megállapodás melléklete lesz az a felelősségvállalási nyilatkozat, amit az alábbi linken találnak meg: www.fehervariprogram.hu/384. A részletes tájékoztatót is ezen a linken olvashatják el.

A Résztvevőnek kettő (a Szervező által hitelesített és főzőhely számmal ellátott) nyilatkozatot magával kell hoznia a rendezvény reggelén, ahol a belépéskor a biztonsági őrök ez alapján átadják neki a megállapodásban rögzített eszközöket.

Ennek hiányában nem kapják meg a tűztálcákat és a sörpad-garnitúrákat.

A visszaadásig a nyilatkozatot aláíró őrizi a tárgyakat, figyel rá és ha mégis eltűnne, akkor kártérítést kell fizetnie Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. számára.

 

Bővebb információ:

Fehérvári Programszervező Kft.
Jakab Rózsa
programgazda
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 70 682 02 33
www.fehervariprogram.hu

 

Főzzön és győzzön!

 

Sok sikert kívánunk mindenkinek és kellemes szórakozást!

Vigyázzunk egymásra és közös értékeinkre!

 

Székesfehérvár, 2017. július 3.

SZERVEZŐK

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá