• PROGRAMKAVALKÁD SZENT IVÁN ÉJJELÉN - A TIZEDIK MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁT RENDEZIK
  2017. június 16.
  Székesfehérvár.hu

  Egész estés kikapcsolódásra csábítja a közönséget a Múzeumok Éjszakája, június 24-én, szombaton. A rendezvénysorozat éppen az év legrövidebb éjszakáján, Szent Iván éjjelén kerül megrendezésre. A rendezvények központi témája idén az értékőrzés lesz. A programokról a szervezők tartottak sajtótájékoztatót pénteken, a Püspöki Palota Dísztermében.
  Bővebben
 • KULTURÁLIS KALANDOZÁSOK A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁN
  2017. június 16.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Majdnem 100 izgalmas, vonzó program 27 helyszínen – a Múzeumok Éjszakája 2017-ben is egész estés kikapcsolódásra csábítja a közönséget június 24-én, szombaton. A nap legnagyobb eseménye az Aba-Novák Vilmos életművéből válogató kiállítás megnyitója lesz, amely 16.00 órakor a mester szobrától induló, alkotásainak helyszíneit felkereső sétával kezdődik. Az este folyamán több más kiállítás is nyílik, a tárlatvezetések mellett sok egyéb érdekes, különleges programot kínálnak a szervezők: nosztalgia-játszóház, családfakutatás, cirkuszi előadás, felolvasóest és fényfestés, a Városház téren veteránautó-kiállítás is várja a látogatókat. És persze sok zene: az ír muzsikától a katonazenén át az ortodox kórusművekig sokféle nívós koncertet rendeznek jövő szombaton. A rendezvény az alkalomra szóló karszalaggal látogatható, amelynek 200 forintos ára idén is jótékony célt szolgál. A programokról a szervezők tartottak sajtótájékoztatót pénteken.
  Bővebben
 • MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA
  2017. június 16.
  Fehérvár TV

   
 • MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA - SZÁZ PROGRAM VÁRJA A LÁTOGATÓKAT SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2017. június 22.
  Székesfehérvár.hu

  Az év legrövidebb éjszakáján, most szombaton, Szent Iván éjjelén 27 helyszínen mintegy száz program várja a látogatókat Székesfehérváron. A Múzeumok Éjszakájának központi témája idén az értékőrzés lesz, Székesfehérvár pedig idén Aba-Novák Vilmos festőművész emléke előtti tiszteleg.
  Bővebben
 • „SZÍNEK ÉS SZÍNEK MEGINT” - A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁN NYÍLT MEG AZ ABA-NOVÁK KIÁLLÍTÁS
  2017. június 24.
  Székesfehérvár.hu

  Aba-Novák Vilmos festőművész alkotásai állnak a középpontjában a Múzeumok Éjszakája idei fehérvári rendezvénysorozatának. Szombaton délután a mester szobrának megkoszorúzásával, majd falfestményeinek bemutatásával kezdődött meg a Múzeumok Éjszakája, ami a Csók István Képtárban a „Színek és színek megint” című Aba-Novák tárlattal folytatódott.
  Bővebben
 • „A POR VETEKSZIK A FÉNNYEL, ÉS SZÍNEK, ÉS SZÍNEK MEGINT!”
  2017. június 24.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Aba-Novák Vilmos szobrának megkoszorúzásával, falfestményeinek megtekintésével, valamint köz- és magángyűjteményekből összeállított kiállításának megnyitójával vette kezdetét Székesfehérváron a Múzeumok Éjszakája programsorozat. A Városházán a mester seccojánál dr. Cser-Palkovics András polgármester mondott beszédet, míg a Csók István Képtárban a „Színek és színek megint” tárlat megnyitóján Kulcsár Mihály, a Szent István Király Múzeum igazgatója és L. Simon László országgyűlési képviselő.
  Bővebben
 • AZ IMÁDSÁGTÓL A KÉJES KÉPEKIG - A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA VÁLTOZATOS KÍNÁLATA ISMÉT FELADTA A LECKÉT A LÁTOGATÓKNAK
  2017. június 25.
  feol.hu

  Három kiállítás is nyílt az idén a Múzeumok Éjszakáján a fehérvári belvárosban - volt olyan tárlat, amelynek kisebb termeibe a megnyitót követő vezetésen be se fértek az érdeklődők...
  Bővebben
 • A KŐTÁRI ÓKORI LAKOMÁTÓL A KORTÁRS TÁRLATVEZETÉSIG - EGY ESTE, TÖBB HELYSZÍN
  2017. június 26.
  feol.hu

  Az Intercisa Múzeum és a Kortárs Művészeti Intézet is programgazdag "esti" üzemmóddal várta a tárlatjáró közönséget szombaton.
  Bővebben
 • MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA
  2017. június 28.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá