Kedves Iskolások!

Izgalmas, játékos feladatokkal várunk benneteket szepte,mber 22-én, pénteken az Autómentes Napon 9-13 óráig, a Várkörút Bíróság és Romkert közötti lezárt szakaszán, egy ötállomásos vetélkedőre, amelynek témája a kerékpáros közlekedés. A biciklis akadálypálya teljesítése, a kvízkérdések megoldása, a kerékpár kötelező felszereléseinek felismerése és az óriáskockákból álló kirakós játék mellett felnihajtásban is megmérkőznek majd a csapatok.

Minden állomáson mérjük az időt, az nyer, aki a leggyorsabban hajtja végre a feladatokat, de figyelmesen, mert a hibákért plusz másodperceket számolunk fel! Hozzatok magatokkal annyiféle közlekedési eszközt, ahányan csak vagytok, mert ezzel csökkenthetitek a másodpercek számát!

A jelentkezés sorrendjében három turnusba soroljuk, ennek megfelelően három időpontban indítjuk az osztályokat a versenyen, amelyre maximum 15 osztály jelentkezését tudjuk elfogadni.

A győztes osztály elnyeri a „2017 Legmobilisabb Osztálya” kitüntető címet!

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 19.

Időpont:       2017. szeptember 22., péntek 9.00 óra
Gyülekező:  A Várkörút – Kígyó utca torkolatánál
DÍJAK: Az 1., 2., 3.helyezett osztály 100 ezer, 50 ezer, illetve 30 ezer forint értékű sportszerutalványt nyer, amelyet az iskola használhat fel.

További információ:        
Fehérvári Programszervező Kft.

Muzsik Eszter
06 70 4548-653
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá