• GÁLAMŰSOR AZ IDŐSEK VILÁGNAPJÁN AZ ALBA REGIA SPORTCSARNOKBAN
  2017. október 1.
  Székesfehérvár.hu

  Október 2-án hétfőn 16 órakor „Csak egy tánc volt” címmel gálaműsorral kedveskednek az Idősek Világnapja alkalmából. Az Alba Regia Sportcsarnokban fellépnek a Vörösmarty Színház művészei, Váradi Eszter Sára és Keller János is. A gálán közreműködik az Alba Stúdiózenekar, vezényel Ruff Tamás.
  Bővebben
 • „CSAK EGY TÁNC VOLT…” – GÁLAMŰSORRAL KÖSZÖNTÖTTÉK A SZÉPKORÚAKAT
  2017. október 2.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Az Idősek Világnapján hagyományosan zenés gálaműsorral köszöntötte a város szépkorú lakóit az Alba Regia Sportcsarnokban. Az ünnepi rendezvény közönségét dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte, majd Magony Tamásnak adott át Miniszteri Elismerő Oklevelet az egészségmegőrzésért végzett szervező munkájáért. A műsorban Váradi Eszter Sára és Keller János színművészek a táncdalfesztiválok világát idézték meg a ’60-70-es évek közkedvelt slágereivel.
  Bővebben
 • SZÉPKORÚAKAT KÖSZÖNTÖTTEK AZ IDŐSEK VILÁGNAPJÁN
  2017. október 2.
  Fejér Megyei Hírlap

  Az idősek világnapja alkalmából rendeztek gálát az Alba Regia Sportcsarnokban.
  Bővebben
 • A SZÉPKORÚAKAT KÖSZÖNTÖTTÉK
  2017. október 2.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá