• ÚJRA ITT A LEHETŐSÉG, HOGY MUNKAERŐT TALÁLJANAK
  2017. szeptember 25.
  feol.hu

  Kis cégeket és a régió legnagyobb munkaadóit is várják október 16-17-ére, az első alkalommal megrendezett Alba Regia Felsőoktatási Expo és Állásbörze rendezvényre az Alba Regia Sportcsarnokba.
  Bővebben
 • KÉT HÉT MÚLVA ALBA REGIA FELSŐOKTATÁSI EXPÓ, RÁ EGY NAPRA FMH ÁLLÁSBÖRZE
  2017. október 3.
  Székesfehérvár.hu

  Október 16-án, hétfőn az Alba Regia Felsőoktatási Expo, október 17-én, kedden pedig a Fejér Megyei Hírlap Állásbörze várja az érdeklődőket az Alba Regia Sportcsarnokban. Az első napon a továbbtanulóknak kínál lehetőséget az expo, a következő nap pedig az álláskeresőké a börzén.
  Bővebben
 • EXPO A TOVÁBBTANULÓKNAK, BÖRZE AZ ÁLLÁSKERESŐKNEK
  2017. október 3.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Két fontos eseménynek ad helyet 2017 októberében az Alba Regia Sportcsarnok: október 16-án, hétfőn az Alba Regia Felsőoktatási Expo, október 17-én, kedden pedig a Fejér Megyei Hírlap Állásbörze várja az érdeklődőket. Az első napon a továbbtanulóknak kínál lehetőséget az expo, a következő nap pedig az álláskeresőké a börzén. A programokról Mészáros Attila alpolgármester, Juhász Zsófia, a Fehérvári Programszervező Kft. ügyvezetője és Borsos Dávid, a PLT Kiadói Kft. megyei értékesítési vezetője tájékoztattak.
  Bővebben
 • HOL TANULJUNK, MIT DOLGOZZUNK?
  2017. október 4.
  Nyolcezer.hu

  Két fontos eseménynek ad helyet 2017 októberében az Alba Regia Sportcsarnok: október 16-án, hétfőn az Alba Regia Felsőoktatási Expo, október 17-én, kedden pedig a Fejér Megyei Hírlap Állásbörze várja az érdeklődőket. Az első napon a továbbtanulóknak kínál lehetőséget az expo, a következő nap pedig az álláskeresőké a börzén.
  Bővebben
 • FELSŐOKTATÁSI EXPÓ
  2017. október 16.
  Fehérvár TV

   
 • FELSŐOKTATÁSI EXPO - PIACKÉPES TUDÁST ADNAK A FEHÉRVÁRI EGYETEMEK
  2017. október 16.
  Székesfehérvár.hu

  Idén már harmadik alkalommal rendezik meg Székesfehérváron az Alba Regia Felsőoktatási Expo-t, melyen a középiskolás diákok és szüleik a Székesfehérváron elérhető egyetemi képzésekről, azon belül is hangsúlyosan a duális képzés nyújtotta lehetőségekről kaphatnak tájékoztatást. Az Alba Regia Sportcsarnokban nem csak az egyetemek, hanem a duális képzésben résztvevő cégek is ott voltak.
  Bővebben
 • BÖRZE AZ ÁLLÁSKERESŐKNEK
  2017. október 17.
  Fehérvár TV

   
 • ÁPOLÓTÓL A VEZETŐ JEGYVIZSGÁLÓIG
  2017. október 17.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Pályakarbantartó, felsőfokú végzettséggel rendelkező pénzügyi munkatárs, bolti eladó, mérnök - harminc kiállító nagyjából 1500 állásajánlattal érkezett a Fejér Megyei Hírlap Állásbörzére. A felsőoktatásba készülőknek szóló hétfői expo után, kedden az álláskeresőké volt az Alba Regia Sportcsarnok.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá