• FIATALOK OKTÓBERE
  2017. október 9.
  Fehérvár TV

   
 • IV. IFIFESZT ÉS SZÉKESFEHÉRVÁRI GÓLYABÁL AZ INTIM TORNA ILLEGÁLLAL
  2017. október 9.
  Székesfehérvár.hu

  Meghirdették a II. Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabál és a IV. ifiFESZT programjait a Petőfi Kultúrtanszéken. Október 18-án, a város felsőoktatási intézményeibe járó diákok találkozhatnak egymással és a báli hagyományok szerint szórakozhatnak. A középiskolások őszi szünetét a IV. ifiFESZT vezeti be a szünet előtti utolsó tanítási nap estéjén, október 27-én, pénteken 18 órától.
  Bővebben
 • FIATALOK OKTÓBERE
  2017. október 9.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Több nagyrendezvényt is szervez a város októberben a Székesfehérváron tanuló diákoknak. Jövő hétfőn lesz az Alba Regia Felsőoktatási Expo, szerdán a II. Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabál, október 27-én, pénteken pedig a IV. ifiFESZT. Ma délután ez utóbbi két eseményről tartottak sajtótájékoztatót a Petőfi Kultúrtanszéken.
  Bővebben
 • TÁNCRA FEL!
  2017. október 10.
  Nyolcezer.hu

  Októberben sem fognak unatkozni a Fehérváron tanuló diákoknak. Jövő hétfőn lesz az Alba Regia Felsőoktatási Expo, szerdán a II. Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabál, október 27-én, pénteken pedig a IV. ifiFESZT.
  Bővebben
 • FELSŐOKTATÁSI GÓLYABÁL
  2017. október 19.
  Fehérvár TV

   
 • KÖZÖSEN BÁLOZTAK A FEHÉRVÁRI FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK HALLGATÓI
  2017. október 19.
  Székesfehérvár.hu

  A II. Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabálon a város felsőoktatási intézményeibe járó hallgatók találkozhattak egymással a Magyar Királyban. A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa, a Kodolányi János Főiskola, valamint az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának hallgatói számára immáron másodszor szervezték meg a Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabált.
  Bővebben
 • MÁSODSZOR BÁLOZTAK KÖZÖSEN A FEHÉRVÁRI FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK HALLGATÓI
  2017. október 19.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  A Székesfehérvári Felsőoktatási Hallgatói Tanács javaslatára tavaly új hagyomány született, ezt folytatva a városban működő egyetemi és főiskolai karok hallgatói idén is közösen báloztak a Hotel Magyar Királyban. A Laguna KTSE látványos nyitótáncát színvonalas zenei produkciók követték: a Funthomas Band partyzenekar, majd az Intim Torna Illegál vette birtokba a színpadot. Éjfél után pedig Pixa pörgeti a korongokat. A II. Felsőoktatási Gólyabálon ismét sok fiatal szórakozott jó hangulatban szerda éjszaka.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá