• SZÍVÜGYÜNK FEHÉRVÁR - EGÉSZSÉGÜGYI SZŰRŐNAP LESZ AZ ARÉV SPORTCSARNOKBAN
  2017. október 25.
  Székesfehérvár.hu

  November 7-én, kedden 15 és 19 óra között ismét egészségügyi szűrőnapra várják a fehérváriakat az Alba Regia Sportcsarnokba. A Szent György Kórház Székesfehérvár önkormányzatának támogatásával nem először szervezi meg a rendezvényt, melynek célja a betegszámok csökkentése mellett a prevenció és egy egészséges generáció felnövése.
  Bővebben
 • SZÍVÜGYÜNK FEHÉRVÁR
  2017. október 25.
  Nyolcezer.hu

  November 07-én 15 és 19 óra között ismét nagyszabású egészségügyi szűrőnapra várják a fehérváriakat az Alba Regia Sportcsarnokba. A Szent György Kórház Székesfehérvár önkormányzatának támogatásával nem először szervezi meg a rendezvényt, melynek célja a betegszámok csökkentése mellett a prevenció, egy egészséges generáció érdekében.
  Bővebben
 • SZÍVÜGYÜNK FEHÉRVÁR
  2017. november 3.
  Fehérvár TV

   
 • ÖTÖDSZÖR RENDEZTEK INGYENES EGÉSZSÉGÜGYI SZŰRŐNAPOT A SPORTCSANOKBAN
  2017. november 7.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  "Szívügyünk Fehérvár" - ötödször rendezett közös városi szűrőnapot Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház. Az ingyenes rendezvényen délután három és hét óra között közel 20 fajta szűrővizsgálattal, szaktanácsadással várták a fehérváriakat az Alba Regia Sportcsarnokban.
  Bővebben
 • SZÍVÜGYÜNK FEHÉRVÁR – IDÉN IS SOKAN VOLTAK A VÁROSI SZŰRŐNAPON
  2017. november 7.
  Székesfehérvár.hu

  Az egészségmegőrzés jegyében fogott össze ismét Székesfehérvár Önkormányzata a Szent György Kórházzal. Kedden délután ingyenes szűrővizsgálatokkal, tanácsadásokkal várták a szakemberek a fehérváriakat az Alba Regia Sportcsarnokban, ahol a szív- és érrendszeri, urológiai, mozgásszervi, szájüregi és stressz-szűrés mellett anyajegyvizsgálatra is lehetőség volt.
  Bővebben
 • TÖBB SZÁZAN A SZŰRŐNAPON
  2017. november 7.
  Fehérvár TV

   
 • A TÁRSADALOMNAK MÉG FEL KELL NŐNIE AHHOZ, HOGY NE CSAK BETEGSÉG ESETÉN FORDULJON ORVOSHOZ
  2017. november 8.
  feol.hu

  Zavarbaejtően széles egészségügyi palettával várták az érdeklődőket kedden délután az Alba Regia Sportcsarnokba a kórház szakemberei. Aki betért a „Szívügyünk Fehérvár” szűrőnapjára, egészen biztosan tudatosabb páciensként és okosabban távozott.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá