• ÍZEK, FÉNYEK, ADVENTI HANGULAT
  2017. november 21.
  Fehérvár TV

   
 • KEZDŐDIK AZ ADVENTI UDVAR ÉS A FEHÉRVÁRI ADVENT – MEGLEPETÉSEKKEL IS KÉSZÜLNEK
  2017. november 28.
  Székesfehérvár.hu

  A hétvégén kezdődik a Fehérvári Advent, ünnepi fénybe öltözik a Belváros: a Fő utcán kedves mesefigurák, a Városház téren az óriás fa alatt a kisvonat, a Városháza ablakaiban az élő adventi naptár várja a fehérváriakat a karácsonyig tartó hetekben. Szombaton 10 órakor nyílik meg a Püspöki Palota kertjében a hagyományos Adventi udvar, ahol várják mindazokat, akik szeretnének valódi csendes, imádságban eltöltött karácsonyi készülődést.
  Bővebben
 • FELÁLLÍTOTTÁK A VÁROS KARÁCSONYFÁJÁT
  2017. november 23.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Megérkezett a város karácsonyfája - csütörtökön állították fel a hatalmas fenyőt, a Városház téren, melyben az adventi időszakban sokezer fehérvári és városba látogató gyönyörködhet. A város nevében ezúton is köszönjük a felajánlást és a fa biztonságos ideszállításában közreműködő magáncégek, szolgáltatók, tűzoltóság, rendőrség és az Önkormányzat munkatársainak egész napos munkáját!
  Bővebben
 • FEHÉRVÁRI ADVENT TELE MEGLEPETÉSSEL
  2017. december 1.
  Fehérvár TV

   
 • FELGYÚLTAK ADVENT FÉNYEI – ÜNNEPI DÍSZBE ÖLTÖZÖTT A BELVÁROS
  2017. december 3.
  Székesfehérvár.hu

  Felgyúltak az adventi fények Fehérvár Belvárosában és megkezdődött a várakozással teli időszak, amelynek során a fehérváriak közösen készülnek a szeretet ünnepére. Már az első vasárnap megtelt a Belváros és sokan csodálták meg az új fényeket és díszeket, hallgattak bele a koncertekbe. A díszvilágítást idén a III. Adventi Jótékonysági Futás egy kilométeres távjának győztese, Szalczgruber Zsolt kapcsolta fel Székesfehérvár polgármesterével közösen.
  Bővebben
 • FEHÉRVÁRI ADVENT 2017
  2017. december 1.
  PORT.hu

  December 1-én kezdődnek a programsorozatok a feldíszített belvárosban, ahol színjátékok, vásárok, foglalkozások színes forgataga, csodás ünnepi fények, kedves vendéglátás fogadja a látogatókat.
  Bővebben
 • ÉLŐ KALENDÁRIUMMÁ VÁLTOZIK A SZÉKESFEHÉRVÁRI VÁROSHÁZA
  2017. december 7.
  Szeretlek Magyarország

  És ez csak egy a mesés látnivalók közül, amiket a Fehérvári Advent kínál.
  Bővebben
 • LENYŰGÖZŐEK SZÉKESFEHÉRVÁR ÜNNEPI FÉNYEI
  2017. december 13.
  feol.hu

  Álljanak meg egy pillanatra, lapozzák át galériánkat és gyönyörködjenek velünk a megyeszékhely csodájában!
  Bővebben
 • "ÖRVENDEZZÉL, DERÉK VILÁG" - FELGYÚLT A HARMADIK GYERTYA FÉNYE AZ ADVENTI SZÍNPADON
  2017. december 17.
  Székesfehérvár.hu

  Advent harmadik hétvégéjén is mindenkit szeretettel vártak az egyházi, a városi és az intézményi programokra, ahol a fehérváriak együtt készülődhettek a várva várt ünnepre. A Városház téri adventi színpadon Mits Marci és Horváth Dávid koncertje után gyúltak fel az öröm gyertyájának fényei, majd a Kávészünet zenekar játszott népes közönség előtt.
  Bővebben
 • ADVENTI FORGATAG A BELVÁROSBAN
  2017. december 18.
  Fehérvár TV

   
 • ZÁRUL A FEHÉRVÁRI ADVENT
  2017. december 20.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Zárulnak a hétvégén a város lakosságának szervezett közösségi ünnepi programok Székesfehérvár Belvárosában. A Püspöki Palota adventi udvarában pénteken 16.00 órakor, a Városház téri adventi színpadnál szombaton 18.00 órakor tartják az utolsó gyertyagyújtást. A Fehérvári Advent szeretettel vár minden kedves érdeklődőt!
  Bővebben
 • "MEGTELT A LELKÜNK ÉS A SZÍVÜNK SZERETETTEL, BÉKESSÉGGEL"
  2017. december 23.
  Székesfehérvár.hu

  Advent negyedik szombatján is nagyon sokan voltak a Belvárosban. Kinyílt fél hatkor az adventi naptár 23. ablaka is a Városházán, majd Strasszer Domokos a Versünnep döntőse mondta el Ady Endre Karácsony című versét. Sokan gyűltek össze egy jót beszélgetni, teázni, forraltborozni a téren, ahol felgyúlt a negyedik gyertya fénye is az adventi koszorún.
  Bővebben
 • „AZ EMBER MOSOLYRA, TÁRSRA, CSALÁDRA SZÜLETETT”
  2017. december 23.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Elérkezett advent utolsó hétvégéje, holnap itt a várva várt szenteste. A Városház téren az élő adventi naptár verses meglepetése után az Alba Regia Vegyeskar énekelt magyar és több nemzethez kapcsolódó karácsonyi dalokat. Az év legszebb ünnepe előtt a város adventi koszorúján az utolsó gyertyát dr. Cser-Palkovics András polgármester, Balsay István egykori polgármester és Spányi Antal megyés püspök együtt gyújtották meg – kifejezve a szeretet befogadásának és továbbadásának, a bennünk lévő csodának és a mosolyra, társra született ember legfontosabb vágyának gondolatait.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá