• ÚJÉVI SZERENCSEHOZÓ LENCSE A PLÁZÁNÁL
  2017. december 27.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Január 1-jén a hagyományokhoz híven idén is szerencsehozó újévi lencsefőzelékkel várják a fehérváriakat az Alba Plaza előtti téren, hogy a város közössége sikeres, gazdag és szerencsés esztendőt tudhasson magáénak 2018-ban is.
  Bővebben
 • VÁROSI SZILVESZTER JÓNÁS ANDIVAL, BRUNNER MÁRTÁVAL ÉS VÁRADI ESZTER SÁRÁVAL
  2017. december 27.
  Székesfehérvár.hu

  A J.A.M Showband indítja az idei városi szilveszteri mulatságot december 31-én 21 órakor Zichy színpadon a Magyar Király előtt, majd fél 12-kor Jónás Andrea, Brunner Márta, Váradi Eszter Sára a 70-es, 80-as, 90-es évek slágereiből énekel majd, éjfélkor tűzijáték lesz, majd ismét a JAM Showband lép színpadra, DJ Zsiráf pedig hajnali háromig zenél majd.
  Bővebben
 • SZILVESZTERI BULI A BELVÁROSBAN
  2017. december 28.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Színes zenei kínálat várja azokat, akik a Belvárosban búcsúztatják az óévet Székesfehérváron. December 31-én, vasárnap 21 órakor kezdődik a szilveszteri műsor a Zichy színpadon: fellép a J.A.M Showband zenekar, az idei Fehérvár Hangja, Ferenczy-Nagy Bogi és a verseny egyik különdíjasa, Papp Rebeka, az est sztárvendégei pedig Brunner Márta, Jónás Andrea és Váradi Eszter Sára lesznek.
  Bővebben
 • ÚJÉVI SZERENCSEHOZÓ LENCSE - JANUÁR 1-JÉN A PALOTAI KAPU TÉREN
  2017. december 31.
  Székesfehérvár.hu

  Január 1-jén a hagyományokhoz híven idén is szerencsehozó újévi lencsével várják a fehérváriakat az Alba Plaza előtti téren, hogy a fehérváriak közössége sikeres, gazdag és szerencsés esztendőt tudhasson magáénak 2018-ban is.
  Bővebben
 • BOLDOG ÚJ ÉVET SZÉKESFEHÉRVÁR! - ÍGY MULATTUNK A BELVÁROSBAN
  2018. január 1.
  Székesfehérvár.hu

  Idén már ötödik alkalommal volt a Magyar Király előtt a hagyományos Városi Szilveszter, amit idén is a J.A.M Showband indított december 31-én este a Zichy színpadon, majd fél 12-kor Jónás Andrea, Brunner Márta, Váradi Eszter Sára a 70-es, 80-as, 90-es évek slágereiből énekelt. Éjfélkor a Himnusz után tűzijáték volt, majd DJ Zsiráf tolta hajnali háromig a talpalávalót.
  Bővebben
 • EGY ESTÉRE ÉS EGY ÉJJELRE HÁZIBULIVÁ VÁLT SZÉKESFEHÉRVÁR
  2018. január 1.
  FEOL.hu

  Sok száz ember közös házibulijának konyhájává alakult át szilveszter éjjelén a székesfehérvári belváros. Megtapasztalhattuk már annyiszor, mindig a konyhában a legjobb a hangulat, mert ott tereferéznek a legmókásabb figurák.
  Bővebben
 • EZER ADAG LENCSE ALAPOZTA MEG AZ IDEI SZERENCSÉNKET SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2018. január 1.
  Székesfehérvár.hu

  A régi magyar hagyományok szerint, ha újév első napján lencsét eszünk, az egészséget, bőséget, szerencsét és boldogságot hoz. A Magyar Honvédség gulyáságyúiban főtt a székesfehérvári közös lencse és a szerencsés év jegyében ezer adag lencsét főztek meg hagyományos módon, bár gluténmentes habarással a fehérvári katonák.
  Bővebben
 • SZERENCSEHOZÓ LENCSÉVEL INDÍTOTTA AZ ÉVET A VÁROS KÖZÖSSÉGE
  2018. január 1.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Szerencsehozó újévi lencsefőzelékkel várták a fehérváriakat az év első napján az Alba Plaza előtti téren. A 2013-ban indult kezdeményezés mára már hagyománnyá vált, s egyre többen kapcsolódnak be az évindító közösségi programba, amelyen az étel kínálásában részt vett dr. Cser-Palkovics András polgármester, Székesfehérvár alpolgármesterei, valamint a város és a megye önkormányzati képviselői is.
  Bővebben
 • SZILVESZTER A BELVÁROSBAN
  2018. január 2.
  Fehérvár TV

   
 • SZERENCSEHOZÓ LENCSE
  2018. január 2.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá