Alkoss hulladékból!

Felhívás óvodás és alsó tagozatos gyerekeknek

 

A Széphő Zrt. 2018-ban is megrendezi Székesfehérváron a Távhőszolgáltatás Napját. A kisebb gyerekekre ebben az évben is külön figyelmet fordítunk: Turbo cica kalandjai tovább folytatódnak! A rajzokkal illusztrált kiadványban a kedves macskafigura most is egy aranyos mesében ismerteti meg a kis olvasókat a távfűtéssel, a fűtőberendezésekkel. A mutatós kis füzet hamarosan eljut minden érintett intézménybe.

Az április 20-i programhoz kapcsolódva – ahogyan az elmúlt években is — kreatív pályázatot hirdetünk óvodásoknak és az általános iskola alsó tagozatába járó diákoknak Alkoss hulladékból!Milyennek látod a távhőszolgáltatást Turbo cica legújabb története alapján? Rajzolj, ragassz, hasznosíts újra kidobott cuccokat! címmel.

A gyerekek egyénileg vagy csoportosan készített alkotásokkal jelentkezhetnek a pályázatra.  A pályamű elkészítéséhez bármilyen alapanyag felhasználható, nincs sem méretbeli, sem technikai, formai megkötés: rajzot, festményt, makettet is beküldhetnek.

Határidő: 2018. április 12.

 A pályaműveket a Széphő Zrt. központi irodaházába várjuk: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 1. Az alkotásokat a portán adhatják le a jelentkezők.

A beérkezett alkotásokból április 20-án, a Távhőszolgáltatás Napján kiállítás nyílik a Széphő Zrt. nagytermében, valamint itt tartjuk az eredményhirdetést is a megnyitó keretein belül. A kiállítás a későbbiekben az aulában lesz látható.

A kiállításmegnyitó és az eredményhirdetés időpontja: 2018. április 20., péntek, 10.00 óra

A pályázat díjai:
I. helyezett: 20 ezer forint értékű vezetett program a Koronás Parkban
II. helyezett: 15 ezer forint értékű fa, bokor, virág utalvány
III. helyezett: 10 ezer forint értékű játék-ajándékutalvány

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá