„Táv-Hősök” – avagy: ki tud többet a távhőszolgáltatásról?

Izgalmas, városjáró vetélkedő felső tagozatosoknak és középiskolásoknak

 

A Széphő Zrt. 2018-ban is megrendezi Székesfehérváron a Távhőszolgáltatás Napját április 20-án, pénteken. A két éve megkezdett hagyományt folytatva idén is izgalmas, érdekes játékra hívjuk a felső tagozatos és a középiskolás diákokat.

A „Táv-Hősök” című vetélkedő keretében a diákoknak Fehérvár több olyan középületét kell megtalálniuk, amelyek számára a Széphő Zrt. biztosítja a hőellátást, itt különböző feladatok teljesítésével mérik össze tudásukat. A verseny részleteiről és az indulás helyszínéről a jelentkezés után tájékoztatjuk a csapatokat.

A versenyre 4 fős csapatokat várunk. Maximum 10 csapatot tudunk fogadni a jelentkezés sorrendjében, szóval érdemes sietni! (A versenyen a külső, városi helyszínek miatt kísérő tanár jelenléte feltétlenül szükséges!) Április 17-én, kedden interaktív felkészítőn vehetnek részt a diákok, amelyet a Széphő Zrt. vezérigazgatója, Szauter Ákos tart majd.

A vetélkedő díjai:

I. helyezett: A Táv-Hősök kitüntető cím és vándorkupa, ajándék mozizás a Barátság moziban az osztállyal;

II. helyezett: Ajándékutalvány 20 ezer forint értékben (Media Markt);

III. helyezett: Ajándékutalvány 15 ezer forint értékben (Libri)

 

Jelentkezési határidő: április 18., szerda

Jelentkezni az alábbi felület kitöltésével lehetséges:

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá