• MÁRCIUS 15. - UTCASZÍNHÁZ, FLASHMOB ÉS VÁSÁR FEHÉRVÁRON
  2018. március 12.
  Székesfehérvár.hu

  Március 15-én a város közössége 10.15 órától, majd 15 órakor is részese lehet a 300 fiatallal megvalósuló kreatív utcaszínházi előadásnak. 170 éves évfordulóját ünnepeljük az 1848-49-es forradalom és szabadságharcnak. A nap rendezvényei között huszártábor, József-napi vásár, verses flashmob, tüzér- és hangszerbemutató várja a családokat, az ünneplő közönséget.
  Bővebben
 • AZ ERŐ, A HŰSÉG ÉS A REMÉNY ÜNNEPE
  2018. március 15.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Idén 170 éves évfordulóját ünnepeljük az 1848-49-es forradalom és szabadságharcnak. Március 15-én a város közössége A forradalom színei című, 300 fiatallal megvalósuló kreatív utcaszínházi előadást láthatta: a jubileumi műsor a magyar trikolor köré épült, a korabeli történéseket a magyar nemzeti lobogó színeivel állította párhuzamba – megjelenítve az erő, a hűség és a remény, nemzeti identitásunk, szabadságunk jelképeit.
  Bővebben
 • A FORRADALOM SZÍNEI - IDÉN IS UTCASZÍNHÁZI PRODUKCIÓVAL IDÉZTÉK FEL A FIATALOK MÁRCIUS 15-E ESEMÉNYEIT
  2018. március 15.
  Székesfehérvár.hu

  A város az idei esztendőben is rendhagyó módon tisztelgett az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléke előtt. Az elmúlt évek sikereire és a nagy érdeklődésre való tekintettel idén is utcaszínházi produkció keretében idézték fel a forradalom és szabadságharc eseményeit.
  Bővebben
 • A FORRADALOM SZÍNEI
  2018. március 15.
  Lokál

  Különleges, látványos, fiatalos összművészeti produkcióval ünnepli Székesfehérvár az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulóját.
  Bővebben
 • ÜNNEPI MEGEMLÉKEZÉS SZÉKESFEHÉRVÁRON A VÁROSHÁZ TÉREN
  2018. március 15.
  Fejér Megyei Hírlap

  A Városház téren ünnepi megemlékezés keretében mondott beszédet Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.
  Bővebben
 • A FORRADALOM SZÍNEI
  2018. március 15.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá