• A TÁVHŐSZOLGÁLTATÁS NAPJA SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2018. április 12.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Széphő Zrt. ebben az évben is érdekes programokkal készül a Távhőszolgáltatás Napjára: két helyszínen is erőműbejárásra várják az érdeklődőket, a kisebb gyerekeknek kreatív pályázatot, a nagyobbaknak izgalmas, városjáró vetélkedőt hirdetnek április 20-ára.
  Bővebben
 • ERŐMŰBEJÁRÁS ÉS VÁROSJÁRÓ VETÉLKEDŐ IS LESZ A TÁVHŐSZOLGÁLTATÁS NAPJÁN
  2018. április 16.
  Székesfehérvár.hu

  A Széphő Zrt. ebben az évben is érdekes programokkal készül a Távhőszolgáltatás Napjára: két helyszínen is erőműbejárásra várják az érdeklődőket, a kisebb gyerekeknek kreatív pályázatot, a nagyobbaknak izgalmas, városjáró vetélkedőt hirdetnek április 20-ára.
  Bővebben
 • A TÁVHŐSZOLGÁLTATÁS HETE
  2018. április 17.
  Fehérvár TV

   
 • AHOL A TÁVHŐ SZÜLETIK – A BAKONY UTCAI TELEPHELY KITÁRTA KAPUIT
  2018. április 17.
  Fejér Megyei Hírlap

  A távhőszolgáltatás napjának apropóján szerdán az indusztriális terek megszállottjai, a kíváncsiak bemerészkedhettek a Széphő Zrt. Bakony utcai telephelyére. Még szép, hogy ott voltunk mi is!
  Bővebben
 • HULLADÉKBÓL ALKOTTAK - OVISOK, KISISKOLÁSOK MUNKÁIBÓL NYÍLT TÁRLAT A SZÉPHŐ AULÁJÁBAN
  2018. április 21.
  Székesfehérvár.hu

  Űrrakéta-kilövő állomás joghurtos pohárból és fóliahengerből, madáretetőként újjászületett mosószeres flakon és teásdoboz-házikó is volt az "Alkoss hulladékból!" pályázatra érkezett alkotások között. Az óvodások és kisiskolások alkotásaiból pénteken nyílt kiállítás a Széphő Zrt. székházában.
  Bővebben
 • TÁVHŐSZOLGÁLTATÁS NAPJA DIÁKOKKAL
  2018. április 20.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá