• KÖNYVALKOTÓK, MESEHŐSÖK, KORTÁRS KÖLTŐK, ÚJ KÖTETEK
  2018. május 16.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Idén Fehérvári Könyvnapokkal bővült a Kortárs Művészeti Fesztivál  programkínálata. Író-olvasó találkozók, könyvbemutatók, irodalmi estek és koncertek, gyerekprogramok várják az érdeklődőket a Zichy ligetben, míg a Vörösmarty Teremben a Vörösmarty Társaság tagjainak legújabb könyveit mutatják be. Az érdeklődők László Zsolt, Bobory Zoltán, Saitos Lajos és Borbély László köteteit ismerhetik meg a dedikálással egybekötött könyvbemutatókon.
  Bővebben
 • FEHÉRVÁRI KÖNYVNAPOK 2018 - MA KEZDŐDNEK A PROGRAMOK A ZICHY LIGETBEN
  2018. május 17.
  Székesfehérvár.hu

  Idén Fehérvári Könyvnapokkal bővült a Kortárs Művészeti Fesztivál programkínálata. Író-olvasó találkozók, könyvbemutatók, irodalmi estek és koncertek, gyerekprogramok várják az érdeklődőket a Zichy ligetben, míg a Vörösmarty Teremben a Vörösmarty Társaság tagjainak legújabb könyveit mutatják be.
  Bővebben
 • ÓRIÁSKÖNYV ÉS KÉPREGÉNY IS KÉSZÜLT A ZICHY LIGETBEN
  2018. május 19.
  FEOL.hu

  Olvasni jó, alkotni jó – alkoss könyvet! címmel első alkalommal hirdettek a Fehérvári Könyvnapokhoz kapcsolódóan óriáskönyv és képregény készítést általános iskolások számára.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá