• VIRÁGÁLOM A BAROKK JEGYÉBEN - ÜNNEPI DÍSZBE ÖLTÖZIK A VÁROS A PÜNKÖSDI HÉTVÉGÉN
  2018. május 16.
  Székesfehérvár.hu

  A pünkösdi hétvégén ismét virágba borul a fehérvári belváros. A virágkötő mesterek ebben az esztendőben a Barokk évhez kapcsolódva alkotnak, e stílus jegyében készülnek majd a kompozíciók, amelyekre idén is szavazhat a közönség. Nem marad el a „Kisinasok” versenye sem, a benevezett diákcsapatok munkáját a Fő utcán követhetik az érdeklődők.
  Bővebben
 • VIRÁGÁLOM A BAROKK JEGYÉBEN
  2018. május 16.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  A pünkösdi hétvégén ismét virágba borul a fehérvári belváros. A virágkötő mesterek ebben az esztendőben a Barokk évhez kapcsolódva alkotnak, e stílus jegyében készülnek majd a kompozíciók, amelyekre idén is szavazhat a közönség. Nem marad el a „Kisinasok” versenye sem, a benevezett diákcsapatok munkáját a Fő utcán követhetik az érdeklődők. A Mátyás király-emlékműnél koncertek, családi programok várják a fehérváriakat.
  Bővebben
 • DE GYÖNYÖRŰ! VIRÁGBA BORUL SZÉKESFEHÉRVÁR BELVÁROSA – FOTÓK
  2018. május 18.
  Blikk

  A megyeszékhelyen hagyomány, hogy pünkösdkor virág díszíti a tereket, utcákat, a középületek kapuit. Ennek a szívmelengető eseménynek pedig a Pünkösdi Virágálom elnevezésű rendezvény az apropója, ez idén május 18-án, azaz ma kezdődött a Városháza téren.
  Bővebben
 • KISINASOK A FŐ UTCÁN
  2018. május 19.
  Fehérvár TV

   
 • VÉGET ÉRT A VIRÁGÁLOM – A TÓPARTI KISINASAI ÉS A BUDAI 66. VIRÁGBOLT DIADALMASKODOTT
  2018. május 21.
  Székesfehérvár.hu

  Hétfőn véget ért az idei Virágálom rendezvénysorozata, a virágkötő mesterek ebben az esztendőben a Barokk évhez kapcsolódva alkottak. Nem marad el a „Kisinasok” versenye sem, a benevezett diákcsapatok munkáját a Fő utcán követhették az érdeklődők. A diákok között a Tóparti Gimnázium csapata, a profik között a Budai 66. Virág-Ajándék üzlet diadalmaskodott.
  Bővebben
 • PÜNKÖSDI VIRÁGÁLOM
  2018. május 21.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Idén is virágba öltözött pünkösdre Székesfehérvár Belvárosa a virágüzleteknek és virágkötőknek köszönhetően. Rengetegen megcsodálták a barokk jegyében készült alkotásokat a hosszú hétvégén. A látogatók szavazhattak is, ennek eredményét ma 17 órakor hirdették ki a Mátyás király-emlékműnél.
  Bővebben
 • A BAROKK VIRÁGAI
  2018. május 24.
  Fehérvár Közéleti Hetilap

  Kerek füzérhinta és liliomos hölgy - a pünkösdi hétvégén ismét virágba borult a Belváros. A nevezetességeket ünnepi díszbe öltöztető installációk a barokk korszakot idézték meg.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá