FELHÍVÁS

XIV. Lecsófőző Vigasság
Székesfehérvár, 2018. szeptember 8.

 

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából 2018-ban is a Fehérvári Programszervező Kft. rendezi meg szeptember 8-án a XIV. Fehérvári Lecsófőző Vigasságot.

Ez a nap elsősorban a kikapcsolódásról szól, de az Önök számára egyúttal kiváló alkalom lehet egy baráti bulizásra, csapatépítésre, cégük, szervezetük népszerűsítésére is. A tavalyi évhez hasonlóan idén is szeretettel hívjuk, várjuk Önöket erre a jókedvű, élményekkel teli programra, amelyen mi biztosítjuk a helyszínt és a színvonalas, szórakoztató színpadi műsorokat.

Újdonság: Az idén megújítjuk a regisztrációt. Mindenki maga választhatja ki a főzőhelyét és az adminisztráció is sokkal egyszerűbb lesz az online felületen.

 

A rendezvény helye: Székesfehérvár, Dózsa György út – Zichy-liget – Móri út

A rendezvény ideje: 2018. szeptember 8., szombat

Jelentkezési időszak:

I. ütem – 2018. július 25-én 12.00 órától július 29-én 23.00 óráig – Zártkörű regisztráció és foglalás törzsfőzőink és visszatérő céges partnereink számára
Fizetési határidő: online foglalást követő 5 munkanapon belül
A zártkörű regisztrációs linket e-mailben küldjük meg törzsfőzőink és visszatérő céges partnereink számára.

II. ütem – 2018. július 30-án 12.00 órától augusztus 26-án 23.00 óráig – Nyílt regisztráció és főzőhely foglalási lehetőség további cégek, magánszemélyek, civil- és egyéb szervezetek számára
Fizetési határidő: online foglalást követő 5 munkanapon belül
A nyílt regisztrációs linket 2018. július 30-án 12.00 órakor tesszük közzé honlapunkon.

Amennyiben a foglalás után 5 munkanapon belül nem fizeti be a részvételi díjat, jelentkezése érvénytelenné válik!

 

Jelentkezés módja:

A főzőversenyre a nevezés nem kötelező, de a rendezvényen való, főzéssel egybekötött részvétel az alábbi feltételekhez kötött:

A főzőcsapat kapcsolattartója regisztrál az online jelentkezési felületen.
A jelentkezési felületen megadott e-mail címre a regisztrációt követően egy visszaigazoló e-mailt küldünk.
A regisztrációt követően, az oldalon való bejelentkezés után, a kezdőlapon információt talál a főzőhely foglalásához.

Miután a kapcsolattartó elvégezte az online foglalást, a rendszer egy Díjbekérőt küld szintén e-mailben. Amennyiben ez a Díjbekérő nem érkezik meg az e-mail címére, úgy azonnal keresse kollégánkat a felhívás végén található elérhetőségeken!

A továbbiakban a jelentkezésükkel kapcsolatos minden hivatalos levelet, a rendezvénnyel kapcsolatos tudnivalókat a regisztráció során megadott e-mail címre fogjuk küldeni, így ennek változásáról a saját érdekükben azonnal értesítsék a szervezőket. Ennek elmaradása esetén, az ebből eredő információhiányért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

Kérjük a politikai pártokat, hogy a céges jelentkezők között regisztráljanak, és a választható üzleti csomagok közül egyedi ajánlatot kérjenek! Jelentkezésük után felkeressük Önöket.

Telefonon és e-mailen történő jelentkezésre nincs lehetőség.

A jelentkezés során több főzőhelyet is választhatnak a jelentkezők.

Amennyiben később foglalnának újabb főzőhelyeket a rendszeren keresztül, abban az esetben nem tudjuk biztosítani, hogy azok a korábban lefoglalt helyek mellé kerülnek.

 

A szervezők az alábbi eszközöket és hozzávalókat biztosítják a főzőknek főzőhelyenként:

 • • 1 db tűztálca,
 • • sörpad-garnitúra (2 db sörpad, 1 db sörasztal, összesen 6 főre jutó férőhely),
 • • 3 kg kenyér (melyet a rendezvény napján, az átvételi pontokon vehetnek át),
 • • 1 adag (kb. 20 kg) tűzifa,
 • • 1 db ajándék lecsókötény.

 

Részvételi díjak:

 • • Magánszemélyeknek, civil és egyéb szervezeteknek bruttó 10.000 Ft/főzőhely,
 • • vállalkozásoknak, cégeknek és politikai pártoknak alap csomagajánlat 25.000 Ft + áfa összegtől/főzőhely.

 A cégek számára szóló további csomagajánlatokat, az ÁSZF-ben találják.

 

A részvételi díjat a cégek kizárólag a Díjbekérő alapján banki átutalással fizethetik.
Magánszemélyek, civil és egyéb szervezetek a honlapon, online bankkártyás fizetéssel, illetve a Fehérvári Programszervező Kft. pénztárában készpénzben vagy bankkártyával teljesíthetik a befizetést.

A Fehérvári Programszervező Kft. pénztára az alábbi helyen és időszakban várja a Lecsófőző Vigasság befizetőit:
Székesfehérvár, III. Béla király tér 1., fsz. 2. iroda
2018. július 25-től augusztus 31-ig
hétfő – kedd: 9.00 – 18.00
szerda – csütörtök: 9.00 –15.00
péntek: zárva

 

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az online bankkártyás, illetve a pénztárunkban bankkártyával történő fizetés esetén a fizetendő összeg 1%-át kezelési költségként számítjuk fel.

 

A főzőverseny menete:

Akik amellett döntenek, hogy lecsójukat be is nevezik a versenybe, ezt a jelentkezési felületen rögzítsék. A zsűri végigjár a főzőterületen, majd a megnyitó után 12.00­–15.00 között értékeli a lecsókat. Egy időbeosztást készítünk, és az abban megadott időpontban kell a lecsót a Zichy ligetben található zsűrisátorba hozni. 17.00 órakor a színpadon ünnepélyes eredményhirdetés keretében adjuk át a díjakat.

A szervezők által összeállított Házirend és a Tűzvédelmi szabályzat betartása minden főző, minden látogató, minden résztvevő számára kötelező, melyeket a jelentkezőknek az ÁFSZ és Adatvédelmi Tájékoztatóval együtt az online regisztráció során el is kell fogadniuk.

Díjazás:

 

Az eredményhirdetésen az alábbi díjak találnak gazdára:

 • • A Sipi Emlékkupa, melyet az a törzsfőzőnk kap meg, aki már legalább háromszor részt vett a rendezvényen és a zsűri véleménye alapján 2018-ban is remek lecsót főz majd.
 • • A Legdekoratívabb Főzőhely cím annak a főzőhelynek jár, amelyik a szervezők javaslata alapján a legízlésesebb módon települt ki.
 • • A Lecsókirály címet az a csapat nyeri el, amely a zsűri értékelése alapján a legfinomabb lecsót nevezi be a versenyre.
  (Tájékoztatjuk a főzőket, hogy a zsűri a három legfinomabb lecsót főző csapatot fogja javasolni, akik mindannyian kapnak ajándékot a díjátadón, ahol sorsolás útján dől el, hogy a három közül ki lesz a Lecsókirály.)

 

 

A Rendezvény tervezett programja:

Kapunyitás                                                  6.30
Autóval történő behajtás                                6.30 – 8.30
Főzőterület elhagyása járművekkel                 9.00-ig
Főzőverseny                                                 9.00 – 15.00
Eredményhirdetés (színpad)                          17.00
Autóval történő behajtás a kipakoláshoz         19.00 – 20.00
Főzőterület elhagyás járművekkel                  20.30-ig

Zárás                                                          21.30

 

Felelősségvállalási nyilatkozat:

Tavaly vezettük be a főzőkkel megkötött Felelősségvállalási nyilatkozatot.

A résztvevőnek kettő példányban a (Szervező által hitelesített és főzőhely számával ellátott) nyilatkozatot magával kell hoznia a rendezvény reggelén, ahol a belépéskor a biztonsági őrök

ez alapján átadják át a főzőhelyeket és a szervező által biztosított eszközöket. Az eddigi években megszokott lecsókártyát ez a nyilatkozat váltja ki!

A Felelősségvállalási nyilatkozat hiányában nem kapják meg a tűztálcákat és a sörpad-garnitúrákat, és nem foglalhatják el helyüket.

A visszaadásig a nyilatkozatot a főzők részéről az aláíró őrzi. Amennyiben az átvett eszközök elvesznének, vagy kár keletkezne bennük, akkor a főzők részéről a nyilatkozatot aláíró köteles kártérítést fizetni Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. számára.

 
A Felelősségvállalási nyilatkozatot az utalással vagy online bankkártyás fizetéssel rendezett részvételi díj beérkezését követően a regisztráció során megadott kapcsolattartó e-mail címére szkennelve megküldjük, legkésőbb 2018. szeptember 4-ig.


Magánszemélyek, civil és egyéb szervezetek a személyes befizetés esetén azzal egy időben a pénztári órákban vehetik át.


 

Kiegészítő programok:

A fesztivál idején családi programokkal, színpadi bemutatókkal, vásárral várjuk a kedves vendégeket. A színpad a Zichy ligetben lesz.  A nap folyamán több kisebb koncert is rendezünk a ligetben, de a zenekarok közül lesz olyan, amelyik a főzők között is muzsikál majd. Az eredményhirdetés után a szokásokhoz híven egy zenekar közreműködésével, koncerttel egybekötött ligetpartira várjuk Önöket.

A rendezvény részleteit folyamatosan töltjük fel a www.fehervariprogram.hu oldalra és a szervező Fehérvári Programszervező Kft. Facebook-oldalára.

 

Bővebb információ:

A rendezvény lebonyolításával kapcsolatosan:
Név: Bakurecz Ildikó
Tel: 06-70/682-0233
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pénzügyi kapcsolattartók:
Név: Kovácsné Sarvajc Katalin
Tel: 06-70/682-0229
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Név: Maruczánné Ragány Julianna
Tel: 06-70/682-0228
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Főzzön és győzzön!

Sok sikert kívánunk mindenkinek és kellemes szórakozást!

Vigyázzunk egymásra és közös értékeinkre!

 

Székesfehérvár, 2018. július 25.

SZERVEZŐK

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá