• ÖRÖKSÉGÜNK EURÓPÁBAN – EZEN A HÉTVÉGÉN LESZNEK A KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG NAPJAI
  2018. szeptember 11.
  Nyolcezer.hu

  Székesfehérváron is kinyílnak a műemléki épületek, titkos szobák és rejtelmes helyiségek ajtói hétvégén. Szeptember 15-én és 16-án, szombaton és vasárnap olyan helyekre juthatnak be az érdeklődők, ahová máskor nincs lehetőségük betekinteni, ráadásul mindezt szakértő vezetők segítségével tehetik meg.
  Bővebben
 • RITKÁN LÁTOTT KINCSEINK
  2018. szeptember 12.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Szeptember harmadik hétvégéje hagyományosan a Kulturális Örökség Napjainak programjait kínálja az érdeklődőknek. Székesfehérváron 2018-ban különleges uszodalátogatás, városházi épületbejárás a polgármesterrel és Fehérvár szobrait bemutató városismereti séta is várja majd a kíváncsiakat szeptember 15–16-án az ingyenes programokon.
  Bővebben
 • RITKÁN LÁTOTT KINCSEINK
  2018. szeptember 12.
  Fehérvár TV

   
 • KASTÉLYSÉTÁK, KONCERTEK FEJÉR MEGYÉBEN
  2018. szeptember 14.
  Ma.hu

  Egyebek mellett kastélysétákkal, koncertekkel, fürdő- és strandtúrával, könyvtárlátogatásokkal várják szombaton és vasárnap az érdeklődőket a kulturális örökség napjai idei programjai Fejér megyében.
  Bővebben
 • KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG NAPJAI FEHÉRVÁRON- ÉPÜLETEK TITKAI TÁRULNAK FEL
  2018. szeptember 15.
  Székesfehérvár.hu

  Szombaton színházi kulisszajárás, különleges uszodalátogatás, városházi épületséta a polgármesterrel és szoborkereső játék is várta az érdeklődőket a Kulturális Örökség Napjai alkalmából. Számos épület vasárnap is várja a látogatókat. 
  Bővebben
 • TITKOK ÉS ÉPÜLETEK
  2018. szeptember 20.
  Fehérvár Közéleti Hetilap

  Különleges történetek és a nagyközönség számára ritkán látogatható épületek – szeptember 15-én és 16-án tartották a kulturális örökség napjait Fehérváron. Az erre épülő rendezvény célja, hogy a kultúra, a művelődés és az építészet értékeire irányítsa az emberek figyelmét.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá