• IZGALMAS FELADATOK A MOBILITÁSI HÉTEN
  2018. szeptember 10.
  Nyolcezer.hu

  Szeptember 16-a és szeptember 22-e között játékos, interaktív feladatokkal, vetélkedőkkel várják a fehérvári diákokat az Európai Mobilitási Hét székesfehérvári programjai. A szeptember 21-i Autómentes Napon a Németh László Általános Iskola és a Napsugár Óvoda előtt szerveznek programokat.
  Bővebben
 • MENŐ JÖVŐ - SZOMBATON LESZ AZ ELEKTROMOS JÁRMŰVEK NAPJA
  2018. szeptember 11.
  Székesfehérvár.hu

  Az Európai Mobilitási Hét nyitányaként szeptember 15-én, szombaton lesz az Elektromos járművek napja Fehérváron, a Rákóczi úton és a Várkörúton. A szervezők ígérete szerint ki is lehet majd próbálni egyes modelleket. Lesz többek között E VW Golf, Nissan Leaf, BMW i3 és KIA Niro is.
  Bővebben
 • MENŐ JÖVŐ
  2018. szeptember 11.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  A városlakók egészségének megőrzése és a környezetvédelem fontos feladat Székesfehérvár Önkormányzata számára. Ennek jegyében  szervezik meg szeptember 15-én, szombaton Menő jövő címmel az elektromos járművek napját, amely a szeptember 16-21-e között zajló Európai Mobilitási Hét felvezető rendezvénye lesz. A Rákóczi utca és a Várkörút lezárt szakaszán az érdeklődők – érvényes jogosítvány birtokában – ki is próbálhatnak egyes modelleket.
  Bővebben
 • ELEKTROMOS AUTÓTÓL A DRÓTSZAMÁRIG
  2018. szeptember 14.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Az elektromos járművek napja vezeti fel és az Autómentes Napon a kerékpárosok számára szervezett programok zárják idén az Európai Mobilitási Hét rendezvénysorozatát, amely az óvodásoktól a nyugdíjasokig mindenkinek kínál programot. Szeptember 16–22. között 2018-ban is megszervezik a Zöld Fehérvár gyalogos túráit, amelyek a város tanösvényein kalauzolják végig az érdeklődőket, de lesz minimotoros-futóbiciklis felvonulás a kicsiknek és játékos vetélkedő a nagyobbacska, már iskolába járó gyerekeknek.
  Bővebben
 • MENŐ JÖVŐ - ELEKTROMOS AUTÓK NAPJA VOLT SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2018. szeptember 15.
  Székesfehérvár.hu

  Menő jövő! címmel a környezetbarát közlekedést népszerűsítették az Elektromos autók napjával Székesfehérváron. Az Európai Mobilitási Hét nyitó eseményén az érdeklődők megismerkedhettek a jelenleg elérhető járművekkel, és tesztvezetésen akár ki is próbálhatták az 21. század kínálta legmodernebb technológiákat.
  Bővebben
 • ELEKTROMOS AUTÓK NAPJA
  2018. szeptember 15.
  Fehérvár TV

   
 • FUTÓBICIKLIS FELVONULÁSSAL ÜNNEPELTÉK A GYEREKEK AZ AUTÓMENTES NAPOT
  2018. szeptember 21.
  Székesfehérvár.hu

  Több mint 360 óvodás és kísérőik csatlakoztak az Autómentes Napon rendezett kismotoros-futóbiciklis felvonuláshoz. A menet a Salétrom utcából indult és a Gáz utcán haladt végig.
  Bővebben
 • VIDÁM, LUFIS FELVONULÁS AZ AUTÓMENTES NAPON FEHÉRVÁRON
  2018. szeptember 21.
  FEOL.hu

  Nagy csapat kerekező kisgyerek árasztotta el pénteken délelőtt a Gáz utcát.
  Bővebben
 • OVISOK LEPTÉK EL A GÁZ UTCÁT
  2018. szeptember 21.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá