• IDŐSEK VILÁGNAPJA - ZENÉS GÁLAMŰSOR SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2018. október 2.
  Székesfehérvár.hu

  Székesfehérvár Önkormányzata hagyományosan zenés gálaműsorral köszöntötte a város szépkorúit az Idősek Világnapja alkalmából. Az Alba Regia Sportcsarnokban Papp Annamária és Bot Gábor színművészek, Horváth Elemér „Emi” és zenekara, az Arconic-Köfém Nyugdíjasklub Férfikórusa, valamint a Step and Style Studio táncosainak műsora szórakoztatta a vendégeket. 
  Bővebben
 • "SZÓL A NÓTA, SZÁLL A MUZSIKA…”
  2018. október 2.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Székesfehérvár Önkormányzata hagyományosan zenés gálaműsorral köszöntötte a város szépkorúit az Idősek Világnapja alkalmából. Az Alba Regia Sportcsarnokban Papp Annamária és Bot Gábor színművészek, Horváth Elemér „Emi” és zenekara, az Arconic-Köfém Nyugdíjasklub Férfikórusa, valamint a Step and Style Studio táncosainak műsora szórakoztatta a vendégeket. A város nevében dr. Cser-Palkovics András polgármester mondott beszédet.
  Bővebben
 • SZÓLT A NÓTA, SZÁLLT A MUZSIKA
  2018. október 4.
  Fehérvár Közéleti Hetilap

  Október másodikán, az idősek világnapja alkalmából a hagyományokhoz híven zenés-táncosműsoros délutánnal és apró ajándékkal köszöntötte az önkormányzat a város nyugdíjasait az Alba Regia Sportcsarnokban.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá