Óév búcsúztató – újév köszöntő

2015-től Vastag Csabával, Fehérvár Hangjaival és a Paradicsom zenekarral búcsúzunk,
2016-ot szerencsehozó lencsefőzelékkel köszöntjük.

A szeretet ünnepét követően december 31-én éjjel újra benépesül a belváros, ahol koncertekkel, látványos tűzijátékkal búcsúztatjuk az óévet. 20.35 órakor a Fehérvár Hangja 2013-as döntőse, Zsigmond Lala együttese, a OneDay kezdi a szilveszterezők szórakoztatását. Őket a Paradicsom zenekar követi, majd újabb 2013-as Fehérvár Hangja versenyzők érkeznek: Orsovai Renáta és a második győztes, Veres-Kovács Petra. 23.30 órakor Vastag Csaba zenél az újévi köszöntőt követő tűzijátékig. Éjfél után a jó hangulatról ismét a Paradicsom zenekar és DJ Zsiráf gondoskodnak.

Az új év első napján a hagyományokat követve Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselői – a Honvédelmi Minisztériummal, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnoksággal és az Alba Plazával összefogva – a Magyar Honvédség gulyáságyúiban főtt, bőséget, egészséget hozó lencsefőzelékkel és forró teával kínálják az érdeklődőket az Alba Plaza előtti téren 14.00 és 16.00 óra között.

Ünnepeljünk újra együtt!
Sikerekben gazdag, eredményes, boldog új évet kívánunk!

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá