„Hosszú, hosszú évek emléke összefűz veled”

„A családok, a közösségek életében nincs szebb ünnep a karácsonynál, az advent pedig egy csodálatos időszaka minden esztendőnek, melyhez egyre több szép hagyomány kapcsolódik Székesfehérváron. A mai ünnepséggel kedveskedünk mindazoknak, akik hosszú időn keresztül építették a városunkat, szervezték annak életét, így szeretnénk minden vendégünknek önfeledt szórakozási lehetőséget nyújtani.”

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata minden decemberben nagyszabású és színvonalas programot szervez, hogy kifejezhesse tiszteletét és köszönetét a nyugdíjasoknak, kluboknak és egyesületeknek az egész éves közösségi munkájukért, támogatásukért.

December 15-én ismét megtelt a Vodafone Sportcentrum, ezúttal a Nyugdíjas karácsony vendégeivel. A szépkorúak örömmel és szeretettel fogadták dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntőjét, a Hermann László Zeneművészeti Szakközépiskola Fiori Musicali furulya együttesének és az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Gabonca és Derce gyermekcsoportjainak fellépését, valamint a rendezvény sztárvendégét, az eMeRTon-díjas Szulák Andreát.

 

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá