Királyok a Belvárosban

Megosztás

A júliusi hétvégék már a Koronázási Ünnepi Játékokra hangolnak: augusztus 5-ig minden szombaton este hatkor megjelennek majd az óriásbábok a Fő utcán, hogy hagyományőrzők kíséretében hívják fel a figyelmet az augusztusi rendezvényekre. Az első szombat más meglepetést is tartogat a Belvárosban sétálóknak, akik a Koronázási Szertartásjátékra szóló belépőjüket is megvásárolhatják a programon.

Bővebben...

Cirkusz, rejtélyfejtés és nosztalgia a Múzeumok Éjszakáján

Megosztás

Százféle program huszonhét helyszínen – egész estés szórakozást kínált a Múzeumok Éjszakája Fehérváron idén is. Három kiállítás megnyitó mellett több, kifejezetten erre az alkalomra szervezett program csábította a közönséget – sikerrrel: a Belváros megtelt szombaton érdeklődőkkel. Aki nem jött el, sajnálhatja.

Bővebben...

„Színek és színek megint” – Aba-Novák-kiállítás Fehérváron

Megosztás

Újabb nagyszabású kiállítást rendezett a Szent István Király Múzeum: „Színek és színek megint” címmel Aba-Novák Vilmos alkotásaiból nyílik tárlat június 24-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján Székesfehérváron, a Csók István Képtárban. Az október 29-ig látogatható, főként magángyűjteményekből válogatott harminc alkotást felvonultató kiállításban számos programot is szerveznek.

Bővebben...