"Táv-Hősök" - Ki mit tud a távhőszolgáltatásról?

Városjáró vetélkedő felső tagozatosoknak és középiskolásoknak

A Széphő Zrt. 2017-ben is megrendezi Székesfehérváron a Távhőszolgáltatás Napját április 12-én. A tavaly megkezdett hagyományt folytatva izgalmas, érdekes játékra hívjuk a felső tagozatos és a középiskolás diákokat.

A „Táv-Hősök” című vetélkedő keretében a résztvevőknek a székesfehérvári hőközpontokat kell megtalálniuk a városban, a helyszíneken pedig különböző feladatok (keresztrejtvény, puzzle, tippelés, stb.) megoldása vár rájuk.

A versenyre 4 fős csapatok jelentkezhetnek. Maximum 10 csapatot tudunk fogadni a jelentkezés sorrendjében, szóval érdemes sietni! (A versenyen a külső helyszínek miatt kísérő tanár jelenléte szükséges. A verseny részleteiről és az indulás helyszínéről a jelentkezés után adunk tájékoztatást.)

Az indulás előtt - amely a sajtó jelenlétében zajlik majd - a résztvevő diákok a székesfehérvári fűtőerőműről hallhatnak izgalmas, vetített képes előadást. A vetélkedő feladatait pontozzuk, aki a legtöbbet éri el, az lesz a nyertes.
A diákok – igény szerint - vezetett erőműbejáráson is részt vehetnek a Király soron.

A vetélkedő díjai:

1. helyezett: Táv-Hősök kitüntető cím és Vándorkupa — találkozás a Helló, nyár vakációindító koncert sztárfellépőivel (Halott Pénz, The Biebers zenekar tagjai és Lofti Begi DJ)
2. helyezett: ajándék mozizás a Barátság Moziban az osztállyal
3. helyezett: 20 ezer forint értékű ajándékutalvány (Media Markt/Libri)

 

A jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk: április 10., hétfő.

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - Telefon: +36-70-457-9002

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

 

 

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá