Bohókás jelmezek a Belvárosban

A Bolondballagásra 2017. április 30-ig lehet jelentkezni

Idén is mókáznak még egy jót az érettségi előtt a végzősök a Belvárosban: a Bolondballagás gyülekezője május 5-én, pénteken reggel fél nyolckor lesz az Alba Plaza előtti téren.  A jelmezverseny tétje nem kevés: az első helyezett osztály százezer forintot nyer az érettségi bankettjének költségeihez!

A látványos menet az Alba Plaza elől indulva a Liszt Ferenc utcán, a Városház téren, majd a Fő utcán keresztül a Zichy Színpadig vonul.
A jelmezversenyen résztvevő osztályok közül négytagú zsűri választja ki a legjobbakat.
A tét idén is nagy, hiszen Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának felajánlására a győztes osztály 100 ezer forintos hozzájárulást kap az érettségi bankett megrendezéséhez.
A tavalyi rendkívül ötletes és különleges produkciók láttán ebben az évben a második és a harmadik helyezett is díjat vehet át.

A maskarás megmérettetésre 2017. április 30-ig lehet jelentkezni az alábbi online regisztrációs lap kitöltésével.
Kérjük az osztályfőnököket/kísérő pedagógusokat, hogy a regisztrációs lap alatt megtalálható Nyilatkozatot szíveskedjenek letölteni, és a kitöltés után szkennelve elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

 

A jelentkezéshez szükséges letölthető dokumentumok:

Nyilatkozat az osztályokat kísérő pedagógusok számára

Részvételi feltételek

Értékelési szempontok

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá