Polgármesteri köszönet a Királyi Napok önkénteseinek

Csaknem kétszázötven önkéntes segíti idén a Székesfehérvári Királyi Napok rendezvényeinek megvalósítását, számukra szerveztünk ma felkészítőt az Alba Regia Táncegyesülettel közösen a Táncházban. Az eseményen elismerő okleveleket is átadtak.

Az önkéntesek feladatai között szerepel például az információs pultokban történő tájékoztatás, szórólaposztás, a történelmi óriásbábok mozgatása, a néptáncfesztivál csoportjainak kísérése, technikai segítségnyújtás és sok egyéb feladat – ezekkel ismerkedtek meg a mai felkészítőn, ahol balesetvédelmi oktatásban is részesültek. Az összejövetelen Cser-Palkovics András polgármester a város nevében fejezte ki köszönetét az önkénteseknek, hangsúlyozva, hogy az önkéntesek munkája nagy segítséget jelent a rendezvények gördülékeny, zavartalan és sikeres megvalósításában.

Az eseményen elismerő okleveleket adtak át több, kiemelkedően teljesítő önkéntesnek. A Fehérvári Programszervező Kft. rendezvényein való tevékeny közreműködéséért oklevelet kapott Szabó Bence középiskolás diák és Turáni-Kerkay Zita fotós. A tavalyi Nemzetközi Néptáncfesztiválon nyújtott önkéntes munkájáért szintén oklevéllel jutalmazták Fröschl Ádám középiskolást és az Alba Regia Táncegyüttes Senior Csoportját. A Fehérvári Programszervező Kft. továbbra is várja az önkénteseket nemcsak a Székesfehérvári Királyi Napokra, hanem a további nagy városi rendezvényekre is. Jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.

Fotó: Igari Balázs és Turáni-Kerkay Zita

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá