„Csak egy tánc volt…” – gálaműsor az Idősek Világnapján

Székesfehérvár önkormányzata hagyományosan zenés gálaműsorral köszönti a város szépkorú lakóit az Idősek Világnapja alkalmából: 2017. október 2-án az Alba Regia Sportcsarnokban Váradi Eszter Sára és Keller János, valamint az Alba Stúdiózenekar nosztalgiaműsora szórakoztatja a vendégeket.

Székesfehérvár minden évben gálaműsorral fejezi ki megbecsülését a város idős lakói iránt, akik munkájukkal méltán vívtak ki maguknak tiszteletet az elmúlt évtizedek során. A rendezvény célja a szórakoztatás mellett az, hogy köszönetet mondjunk szüleink és nagyszüleink generációjának.

Az elmúlt évben ezernél is több vendége volt az Idősek Világnapján rendezett programnak, a szervezők idén is színvonalas műsorral és apró ajándékkal várják majd a vendégeket október 2-án, hétfőn az Alba Regia Sportcsarnokban.

A „Csak egy tánc volt…” című műsorban Váradi Eszter Sára és Keller János, a Vörösmarty Színház művészei repítik vissza a közönséget a táncdalfesztiválok felejthetetlen korszakába, a legendás 60-70-es évekbe a zene, a közkedvelt slágerek segítségével.

A két énekes-színészt a 12 fős Alba Stúdiózenekar kíséri, az együttest a kiváló Ruff Tamás, a Magyar Honvédség Székesfehérvár Helyőrségi zenekar karmestere vezényli az ünnepi délutánon. 

(Fotó: Turáni-Kerkay Zita)

 

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá