Vigyázzunk advent szépségére!

Holnap megkezdődik az idei Fehérvári Advent: számos program és nem utolsó sorban csodás dekorációk várják Székesfehérvár belvárosában a látogatókat.

Napok óta folyik a dekorációk építése, így már sokan megcsodálhatták az új díszeket és a felújított, újrafestett látványelemeket is. Szeretnénk, ha ezt a látványvilágot az egész adventi időszakban megőrizhetnénk. A feladat azonban nem csupán azoké, akik a díszítő elemek és a programok tervezésében, kivitelezésében és folyamatos felügyeletében részt vesznek. A megőrzés felelőssége elsősorban rajtunk, a városban élőkön múlik. Rajtunk, akik élvezettel örökítjük meg gyermekeinket, családtagjainkat, barátainkat egy-egy játékmackó, pöttyöslabda, diótörő vagy angyalka mellett.

Kérjük, vigyázzanak az advent ideje alatt kihelyezett dekorációkra, hogy az ünnepi várakozás mindenki számára egyformán örömet szerezhessen! Nem gond, ha fotózkodnak a macikkal, azzal sincs baj, ha a gyerekek beleülnek az ölébe, de kérjük, mindenki úgy bánjon ezekkel a dekorációkkal, hogy azok ne sérüljenek meg, mások is élvezhessék azokat!

Mindent a térfigyelő kamerák sem látnak, ezért mindenkit kérünk, hogy amennyiben meghibásodott világítótestet lát, sérült, megrongálódott dísszel, dekorációval találkozik, vagy azt tapasztalja, hogy valaki szándékosan kárt okoz benne, jelezze azt a helyszínen tartózkodó biztonsági őrnek. 

Segítségüket köszönve kívánunk békés karácsonyi várakozást!

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá