Szilveszteri buli a Belvárosban

Színes zenei kínálat várja azokat, akik a Belvárosban búcsúztatják az óévet Székesfehérváron. December 31-én, vasárnap 21 órakor kezdődik a szilveszteri műsor a Zichy színpadon: fellép a J.A.M Showband zenekar, az idei Fehérvár Hangja, Ferenczy-Nagy Bogi és a verseny egyik különdíjasa, Papp Rebeka, az est sztárvendégei pedig Brunner Márta, Jónás Andrea és Váradi Eszter Sára lesznek.

Élményteli szilveszter estét, fergeteges szórakozást kínál Székesfehérvár azoknak, akik a Belvárosban búcsúztatják az óévet és köszöntik az újat: színes zenei kínálattal, szilveszteri finomságokkal, bolondos kellékekkel és meglepetésekkel várják a kikapcsolódni, mulatni vágyókat a Zichy ligetbe.

Az idei városi szilveszteri mulatságot a J.A.M Showband indítja. A csapat tagjainak sokéves színpadon töltött tapasztalatára építve az igazi bulihangulat garantált lesz. A zenekar 1998-ban alakult azzal a céllal, hogy a zenés-táncos mulatságra vágyó közönség zenei igényeit magas szinten kiszolgálja. Repertoárjukat az ötvenes évektől napjainkig közkedvelt magyar, angol és spanyol nyelvű pop-rock slágerek alkotják.

A zenekar műsorát egy időre Fehérvár Hangjai szakítják meg: 22 órától színpadra lép a tehetségkutató győztese, Ferenczy-Nagy Bogi, valamint a verseny egyik különdíjasa, Papp Rebeka. Akik figyelemmel kísérték a város és a megyei idei zenei tehetségkutatóját, tudják, hogy mindkét ifjú énekes szeret saját szerzeményekkel közönség elé lépni, de szívesen éneklik mások slágereit is.

Három énekes színésznő, akiket a fehérváriaknak nem kell bemutatni: számtalan színházi siker, köztük néhány közös is fűződik a nevükhöz. Bár ma már nehéz őket egy színpadra összehozni, hiszen más-más színházakban játszanak, erre az estére újra egy színpadon áll majd Brunner Márta, Jónás Andrea és Váradi Eszter Sára, akik 23.30-tól a 70-es, 80-as, 90-es évek slágereivel szórakoztatják a Városi Szilveszter közönségét. Éjfélkor természetesen tűzijáték és pezsgőbontás lesz, de utána folytatódnak az örökzöld slágerek. Fél egytől újra a J.A.M Showband veszi birtokba a színpadot, fél kettőtől pedig DJ Zsiráf gondoskodik a jó hangulatról, a 2018-as év első bulijának zenéjéről.

 

 

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá