„Kiszínezték” a Gáz utcát a minimotorosok

Megosztás

Több száz óvodás vonult fel az Autómentes napon a program idejére lezárt Gáz utcában. A 370 regisztrált kisgyerek mellé sokan csatlakoztak a közösségi oldalon látott hírt olvasva, hogy színes lufikkal felszerelve megmutassák: négy kerék helyett kettőn is lehetne közlekedni. Amíg a kicsik az úton kerekeztek, a nagyobbak a Németh László Általános Iskola előtt közlekedési vetélkedőn vettek részt – a Legmobilisabb Osztály 2018 címért versenyeztek.

Bővebben: „Kiszínezték” a Gáz utcát a minimotorosok

Megismerjük, megmutatjuk Fehérvárt

Megosztás

Új, a középiskolás korosztályt megszólító verseny indul útjára idén ősszel: a Siklósi Gyula Városismereti Vetélkedőre hatfős csapatok jelentkezését várják a szervezők. A felhívást hamarosan diákstaféta viszi iskoláról iskolára. A vetélkedőt a szervezők ma mutatták be a középiskolai történelemtanároknak  a Városházán.

Bővebben: Megismerjük, megmutatjuk Fehérvárt

A hagyomány folytatódik: gólyabál a Magyar Királyban

Megosztás

Ebben az évben már a harmadik Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabál várja a városban tanuló elsőéves egyetemi hallgatókat október 10-én: a Hotel Magyar Király kapui 20.30 órakor tárulnak ki, a buli hajnalig négyig tart majd bálkirálynő- és bálkirályválasztással, tombolával és persze kiváló zenékkel. Jegyek már kaphatók a Hallgatói Önkormányzatok (HÖK) képviselőinél.

Bővebben: A hagyomány folytatódik: gólyabál a Magyar Királyban

Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá