Álarcban báloztak a diákok

Megosztás

A farsangi szezont idén is a középiskolás korosztály nyitotta Fehérváron: negyedszer rendeztek Városi Diákbált a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban pénteken este. A diákok a felhívásnak eleget téve álarcban érkeztek a bálra, amelyen idén is választottak maguk közül bálkirálynőt és bálkirályt: a címet ebben az évben az I. István Szakgimnázium diákja, Nagy Eszter és Losteiner Gábor, a Ciszterci Szent István Gimnázium tanulója nyerte.

Bővebben: Álarcban báloztak a diákok

A Programszervező Kft. a Corvinus nyílt napján

Megosztás

Nyílt napot rendezett a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) Székesfehérvári Campusa január 12-én. A program célja a duális képzési lehetőségek megismertetése a végzős diákokkal. Az esemény jelen volt a Fehérvári Programszervező Kft. is, hiszen a cég az egyetem partnere lesz az újonnan induló turizmus-vendéglátás szakos hallgatók duális képzésében.

Bővebben: A Programszervező Kft. a Corvinus nyílt napján

Szerencsehozó lencsével indult az év

Megosztás

Szerencsehozó újévi lencsefőzelékkel várták a fehérváriakat az év első napján az Alba Plaza előtti téren. A 2013-ban indult kezdeményezés mára már hagyománnyá vált, s egyre többen kapcsolódnak be az évindító közösségi programba, amelyen az étel kínálásában részt vett Cser-Palkovics András polgármester, Székesfehérvár alpolgármesterei, valamint a város és a megye önkormányzati képviselői is.

Bővebben: Szerencsehozó lencsével indult az év