A könnyűzene sztárjai a Zichy színpadon

A Királyi Napokról nem hiányozhatnak a könnyűzenei koncertek sem. Az idén a Zichy színpad előtt egy közel hatszáz fős lelátó is várja majd a rajongókat a programokon.

A város augusztusi rendezvénysorozatának elmaradhatatlan részét képezik a könnyűzenei koncertek. A szervezők idén is neves fellépőket hívtak meg Székesfehérvárra. A Zichy liget elején felállított színpadon, amely előtt ebben az évben már lelátó is szolgálja a szórakozni vágyó közönség kényelmét, augusztus 11-én a Hooligans együttes zenéjére táncolhatnak, tombolhatnak a vendégek. Másnap is hasonlóan színvonalas bulira számíthatunk: augusztus 12-én, szombaton este Király Linda, Király Viktor és Bebe ad élőzenekaros koncertet.

A tíznapos sorozat második felében, augusztus 18-án, pénteken érkezik a Zenevonat a Zichy színpadra: a szuperkoncerten, amely az LGT legjobb dalai hozza el Fehérvárra, Karácsony János, Solti János, Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga lép a közönség elé, az Abrakazabra zenekar közreműködésével. A negyedik könnyűzenei esemény a város saját produkciója lesz: augusztus 19-én hallható és látható Swing és revü című előadás, amelyre már gőzerővel készülnek a fehérvári tánckar tagjai, a múlt század első évtizedeiben kalandozik Fenyő Iván, Gájer Bálint, Koós Réka és a zenekar segítségével.

A Székesfehérvári Királyi Napok részletes programja »

  

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá