Munkatársak

Juhász Zsófia
ügyvezető
 
 titkarsag@fehervariprogram.hu
 +36-22/202-340
   
1995 óta dolgozom a város kulturális életében. 2008 óta vezetem a Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Házát. Családommal itt élek Székesfehérváron. 2015 februárja óta vagyok a Fehérvári Programszervező Kft. ügyvezetője.
Fontosnak tartom, hogy értékes közösségi élményekben legyen része a városlakóknak. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata minden szükséges forrást megad annak érdekében, hogy a lehető legtöbb közkedvelt kulturális attrakciót elhozzunk Székesfehérvárra. Cégünk feladata, hogy a kínált programok ízlésesek legyenek, értékeket közvetítsenek és mindenkihez szóljanak. A Kft. fiatal csapatát irányítom és remélem, hogy velünk együtt lesznek büszkék a városi nagyrendezvényekre.

Punk Angelika
titkárság
 
 titkarsag@fehervariprogram.hu
  +36-70/682-0237
 +36-22/202-340
   
Fehérváron születtem, itt élek. Eddigi pályafutásom során már sokféle munkahelyen és többféle területen kipróbáltam magam: dolgoztam az oktatásban, a média területén, az építőiparban és multikörnyezetben is. Mostantól a Fehérvári Programszervező Kft. csapatát erősítem. A munkahelyen a pontos, hatékony munkavégzés mellett számomra az is nagyon fontos, hogy munkatársaimmal miként tudok együttműködni, ezért mindig törekszem a nyugodt munkakörülmények megteremtésére, és arra, hogy a munkámmal hozzájáruljak a mindennapi, zökkenőmentes ügymenethez. A mostani feladatköröm rendkívül változatos, a cég tevékenységéből fakadóan minden nap új kihívást tartogat. Örömmel tölt el, hogy közvetve én is részese lehetek a városi rendezvények sikerének. Munkatársaimmal együtt azon dolgozom, hogy a fehérváriak és a városba látogatók minden programunkon jól érezzék magukat, és az itt szerzett élményeknek köszönhetően évről évre visszatérjenek „hozzánk”, Székesfehérvárra.

Németh Éva Judit
titkárság
 
 marketing@fehervariprogram.hu
  +36-70/642-2870
 +36-22/202-340
  
2014 nyara óta dolgozom Székesfehérváron, de alapvetően „móri leánykának” vallom magam, hiszen Móron születtem, nevelkedtem és azóta is ott élek. Diákéveim alatt és az azt követő skóciai tartózkodásom során is szerencsém volt olyan területen dolgozni, ami szervesen kötődik a kultúrához és a közösségépítéshez. Ennek köszönhetően megtapasztalhattam, milyen non-profit szervezeteket segíteni céljaik elérésében. Hazaköltözésemet követően pedig a hivatali szférában (székesfehérvári Polgármesteri Hivatal) is kipróbálhattam magam, ahonnan közel két év után a Fejér Megyei Művelődési Központhoz igazoltam át, ahol azóta is főállásban dolgozom, mint titkárságvezető, emellett segítem a Programszervező Kft. munkáját a marketing és értékesítési terület adminisztrációjában.

Benkő-Igaz Krisztina
szakmai vezető
 
 igaz.krisztina@fehervariprogram.hu
  +36-70/457-9001
 +36-22/202-343
  
2001 óta élek Székesfehérváron, azóta dolgozom a város kulturális életének színesítésén. Először az Öreghegyi és Felsővárosi Közösségi Ház gyakornoka, később munkatársa és végül igazgatóhelyetteseként, majd A Szabadművelődés Háza kollektívájában a városrészek közösségi és kulturális életének felvirágoztatása volt a célom és az életem.
2013-ban kerültem a Vörösmarty Színházhoz, mint a Koronázási Ünnepi Játékok fesztiválintendánsa. Büszke vagyok rá, hogy a színház vezetőségével egy új fesztivált indítottunk el és ezzel hagyományt teremtettünk.
A Fehérvári Programszervező Kft. szakmai vezetőjeként csapatommal azon dolgozunk, hogy Székesfehérvár kiemelt, nagy jelentőségű rendezvényein és fesztiváljain városunk lakosai és az ország minden tájáról, vagy akár külföldről hozzánk érkező turisták örömmel vegyenek részt a programokon, azokat a magukénak érezzék és elégedetten nyugtázhassák: jó ebben a városban élni, dolgozni, Székesfehérvárt turistaként, vendégként felkeresni.

Bakurecz Ildikó
rendezvényszervező
 
 bakurecz.ildiko@fehervariprogram.hu
  +36-70/682-0233
 +36-22/202-346
Székesfehérváron születtem, itt nőttem fel. A Ciszterci Szent István Gimnáziumban érettségiztem, a középiskolás évek alatt az akkori Hang-Szín-Tér Alapfokú Művészeti Iskola színjátszói közé kerültem, hosszú éveken át énekeltem az Alba Regia Vegyeskarban is. Érettségi után felvettek Sopronba, a Nyugat-Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi szakára, de tanulmányaimat rövid idő után megszakítottam. Fehérváron szereztem szakmákat: informatikai és munkavédelmi vonalon kezdtem dolgozni, mellette fotózással és rendezvényszervezéssel is foglalkoztam. Idővel a Fezen fesztivál és a hozzá tartozó klub munkatársa lettem, az itt szerzett ismeretségek révén ez a munka országos szintűvé nőtte ki magát. Dolgoztam az egészségügyben is, tanulmányaimat is ezen a vonalon folytattam. Szívem egy része mindig a kéklámpásoké: édesapám tűzoltóként szolgált, nagypapám a BV-től ment nyugdíjba. A fotózást sem hagytam abba: több, a mentősök és egészségügyi dolgozók életét bemutató fotókiállításom is volt már. Mostanra a rendezvények világa vette át a főszerepet az életemben. Szeretem a terepmunkát, ahol új ismeretségeket köthetek, különböző világok tárulnak elém, a megoldandó váratlan feladatok inspirálnak. Természetesen az eseményeket megelőző „íróasztalos” tevékenységek is feladataink közé tartoznak. Kihívásokkal teli, folyamatos fejlődés, tanulás, kreativitás és problémamegoldás jellemzi ezt a munkát, amit nagyon szeretek. Nagyszerű csapatunkban több régi ismerőssel is együtt dolgozhatok, és tudom, hogy mindig számíthatunk egymásra.

Paulik Anna
rendezvényszervező
 
 paulik.anna@fehervariprogram.hu
  +36-70/457-9002
 +36-22/202-346
  
Kisgyerekkorom óta érdekel a kultúra, folyamatosan kipróbáltam magam a különböző szegmenseiben; jártam rajzolni, táncolni, énekelni, de nem találtam meg magam igazán egyikben sem. Míg rájöttem, hogy az események megszervezésében, lebonyolításában van számomra a legnagyobb kihívás és élvezet. Ezért jelentkeztem művelődésszervező szakirányára az egyetemen és végeztem gyakorlatomat a kaposvári agórában, illetve az Öreghegyi Közösségi Házban. A Fehérvári Programszervező Kft. csapatában rendezvényszervezőként dolgozom. Szabadidőmben különböző színdarabokban játszom vagy a macskámat sétáltatva járom a várost.
    

Sári Máté
rendezvényszervező
 
 sari.mate@fehervariprogram.hu
  +36-70/682-0232
  
Tizenhárom éve élek Fehérváron, itt jártam középiskolába, aztán a budapesti Testnevelési Egyetemen végeztem sportszervező szakon. Az elméleti tanulmányok mellett a gyakorlatban is kipróbáltam magam: az egyetemi évek alatt részt vettem több sportrendezvény szervezésében is. Élveztem ezt a fajta a munkát, jó volt emberekkel foglalkozni és részese lenni egy olyan esemény előkészítésének, lebonyolításának, ami másokat szórakoztat, kikapcsol. Diákként sportoltam, zeneiskolába jártam, a sport- és a kulturális rendezvények is közel állnak hozzám, de szeretek főzni is, emiatt a gasztrofesztiválok a kedvenceim. Fehérváron ezeket mind meg lehet találni – ezért is jelentkeztem a Programszervező Kft.-hez munkatársnak, ahol egy fiatal csapat tagjaként dolgozhatok a minél érdekesebb, színvonalasabb programok megvalósításért.

Baráth Eszter
rendezvényszervező asszisztens
 
 barath.eszter@fehervariprogram.hu
  +36-70/504-6273
  
Nyolc éve élek Székesfehérváron, itt töltöttem gimnáziumi éveimet is. Jelenleg a Dunaújvárosi Egyetem Televíziós Műsorkészítő szakán tanulok, de életem központi helyszíne mindig Fehérvár marad. Középiskolás éveim alatt is részese lehettem a város kulturális életének és a rendezvényeknek már nem csak részvevőként szerettem volna részese lenni. 2018 őszén lettem a Fehérvári Programszervező Kft. munkatársa, mint programszervező asszisztens. A fiatalos csapatban nap mint nap azért dolgozzunk, hogy a város lakói magas színvonalú, sokrétű programokkal tölthessék el szabadidejüket. Számomra fontos, hogy az érdeklődők olyan közösségi élményt kapjanak rendezvényeinken, amivel a későbbiekben képesek leszünk ösztönözni minden korosztály képviselőit arra, hogy még több rendezvényünk vegyenek részt. Örülök, hogy részese lehetek annak a folyamatnak, melynek során a város kulturális élete időről-időre megújul és egyre pezsgőbbé válik.

Kenyér Ágnes
marketing
 
 kenyer.agnes@fehervariprogram.hu
  +36-70/454-8656
 +36-22/202-344
  
Tősgyökeres fehérvári vagyok, születésemtől itt élek, iskolába is itt jártam, és huszonévig táncoltam az Alba Regia Táncegyüttesben. A néptáncnak köszönhetően korán részese lehettem Fehérvár kulturális életének. A kft.-nél majdnem alapítónak számítok, nem sokkal a megalakulás után csatlakoztam a város programszervező csapatához. Sokféle területen kipróbáltam magam: előbb rendezvényszervezőként dolgoztam, aztán a kommunikációs munkába kóstoltam bele. Végül megtaláltak a marketingfeladatok, mostanra az éves rendezvények fele az enyém. Sokat dolgozom együtt a marketingmunkát erősítő filmes stábbal is – most ezen a területen igyekszem hasznosítani a tudásomat, kreatív ötleteimmel segíteni a rendezvények promócióját, hogy minél több emberhez eljusson az események híre.

Fürész Aliz
marketing
 
 furesz.aliz@fehervariprogram.hu
  +36-70/454-8652
 +36-22/202-344
  
A Szegedi Egyetem kommunikáció-médiatudomány szakán végeztem. Eredetileg újságírónak készültem, de időközben a marketing is érdekelni kezdett, megtetszett, és úgy döntöttem, inkább ezzel szeretnék foglalkozni. Fehérvári vagyok, az egyetem után is ide jöttem haza, dolgozni is itt szerettem volna. Az utóbbi években felkeltették a figyelmemet a városi rendezvények, úgy éreztem, szívesen lennék a részese annak a folyamatnak, amíg az elképzelésekből megszületik egy program. Szeretem a pörgést, a változatos munkát, azt hiszem, hogy a Programszervező Kft.-nél ebben bőven lesz részem marketingesként.

    


Hajnal Csilla
kommunikáció
 
 hajnal.csilla@fehervariprogram.hu
  +36-70/642-2866
 +36-22/202-349
  
Bár nem Fehérváron születtem, az életem nagyobb része itt telt, itt jártam iskolába, itt születtek a lányaim, ide várom őket haza most is. A diplomámban az áll, magyar-történelem szakos középiskolai tanár vagyok, de sosem akartam tanítani. Az egyetem után a megyei napilapnál kezdtem dolgozni, ott voltam, gyakornok, munkatárs, majd felelős szerkesztő: 2016. december végéig az volt az első és egyetlen munkahelyem. Február óta dolgozom a kft.-nél kommunikációs munkatársként, ezen a területen igyekszem segíteni a kollégáim munkáját, és így egy kicsit része lenni annak a rengeteg programnak, amelyek remélhetőleg sok embernek szereznek örömöt ebben a városban.

Lőrincz Miklós
kommunikáció
 
 fehervariprogram@gmail.com
  +36-70/642-2873
 +36-22/202-349
  
Fehérváron születtem, itt nőttem fel és itt is élek. Újságírói pályámat a Fehérvári Hétnél kezdtem, majd a lap megszűnése után különböző napi-, heti- és havilapoknak dolgoztam, és szép lassan azt vettem észre, hogy szinte már csak kultúráról írok… Közben az újságkészítés technikai részét is kipróbáltam, hat évig tördelőszerkesztőként is dolgoztam. Az utóbbi húsz évben a legtöbb munkát az online újságírás terén kaptam, alapítója és 12 éven át szerkesztője voltam a Vörösmarty Színház honlapjának, emellett többek között a Fejér Megyei Művelődési Központ, a Barátság mozi és a Kortárs Művészeti Fesztivál honlapját gondoztam saját kulturális magazinom, a fehervar.net mellett. A Fehérvári Programszervező Kft.-nek 2015 nyarán kezdtem dolgozni külsős kommunikációs munkatársként, 2017 decembere óta pedig már „belsősként” segítem a városi rendezvények létrejöttét.

Maruczánné Ragány Julianna
gazdasági vezető
 
 maruczanne.julianna@fehervariprogram.hu
  +36-70/682-0228
 +36-22/202-341
  
Több mint 25 éve foglalkozom pénzügyekkel, gazdasági tanácsadással, könyveléssel. Ez idő alatt megismertem az államháztartási, vállalkozási és nonprofit szféra gazdálkodását is. Több mint tíz éves vezetői tapasztalatom sokat segít abban, hogy egy vállalkozás gazdálkodását irányítani tudjam, figyelembe véve a hatályos jogszabályokat és számviteli előírásokat. 
Fontosnak tartom, hogy a Kft. alaptevékenységének ellátását ne veszélyeztessék gazdasági problémák, így ehhez igyekszünk megteremteni a stabil hátteret.
  

Sarvajc Katalin
gazdasági ügyintéző
 
 sarvajc.katalin@fehervariprogram.hu
  +36-70/682-0229
 +36-22/202-341
  
Tősgyökeres fehérvári vagyok, hiszen itt születtem, itt jártam iskolába, és most is itt élek a férjemmel és a gyermekeimmel együtt. Ami a munkát illeti, már régóta a „számok világában” élek, mindig is pénzügyi vonalon szerettem volna dolgozni. Ehhez szabtam a tanulmányaimat is: pénzügyi ügyintéző, személyügyi gazdálkodó és mérlegképes könyvelő képesítésem van, ez utóbbit vállalkozási és államháztartási szakon szereztem.
Az első munkahelyem a Kereskedelmi és Hitelbank volt, a könyvelési osztályon dolgoztam évekig. Ezután a kultúra is fontos szerepet töltött be az életemben, hiszen az Öreghegyi és Felsővárosi Közösségi Ház munkatársa, gazdasági ügyintézője lettem, majd amikor összevonták az intézményeket, A Szabadművelődés Házába kerültem, ahol könyvelőként megismerhettem az államháztartási könyvelés minden részletét. Itt már munkaügyi feladatokat is elláttam.
A Fehérvári Programszervező Kft.-nél 2018 februárja óta vagyok csapattag. Ennek egyrészt azért örülök, mert itt a gyakorlatban is megismerhetem a vállalkozási könyvelést, másrészt továbbra is a kultúra közelében dolgozhatok, a munkámmal háttérből segítem azokat a rendezvényeket, amelyek sok embernek szereznek örömöt Székesfehérváron.

Farkas Krisztián
filmszínházi munkatárs
 
 baratsagmozi@baratsagmozi.hu
  +36-70/310-7056
 +36-22/313-175
  
Az épület melletti városrészben nőttem fel, gyerekként gyakori látogatója voltam a Barátság mozinak, de sokat jártam a Köztársaság és a Petőfi mozikba is. A vonzalomból felnőttkoromban lett szenvedély: már öt éve fogadom a nézőket a mozi bejáratánál. Szeretem, ha minden a helyén van, mire az előadás elkezdődik. Az én dolgom, hogy a digitális technológiával vetített filmek a megfelelő időben felkerüljenek a háttértárolóra, hogy aztán végigfussanak a nézők előtt a vásznon. Másfél éve veszek részt a filmek válogatásában, a havi műsor összeállításában és a tematikus programok előkészítésében is. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy elmondhatom: a hobbim a munkám.

Langmár István
filmszínházi munkatárs
 
 baratsagmozi@baratsagmozi.hu
  +36-70/682-0234
 +36-22/313-175
  
Székesfehérváron születtem, és egyetemi éveim kivételével egész életemben itt is éltem. Az utóbbi években fellendülő kulturális élet és az egyre szépülő városkép miatt nagyon örülök, és büszke vagyok, hogy része lehetek a város életének. Szeretem magam sokféle területen kipróbálni, ennek köszönhető az is, hogy a Barátság moziban lettem mozigépész. Az elmúlt években lehetőségem volt hátrányos helyzetű gyermekeknek önkéntes munka keretében segíteni, ami ráébresztett arra, hogy szeretek emberekkel foglalkozni és segíteni nekik. Bármilyen helyzetből, amivel szembekerülök, próbálom a lehető legtöbbet kihozni, így a moziban is az a célom, hogy a nézők a lehető legjobb moziélményben részesülhessenek.

Bodolai Kitti
egyetemi hallgató
 
 bodolai.kitti@fehervariprogram.hu
  +36-20/517-4792
 +36-22/202-343
  
A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán azért döntöttem a duális képzés mellett, mert vonzott, hogy már az egyetemen tapasztalatot szerezhetek, és az sem mellékes szempont, hogy fizetést is kapok. A rendezvényszervezésben az a legjobb, hogy a programok, amelyekben az én munkám is benne van, egyszerre sok embernek szereznek örömet. Már a nyáron azonnal „bedobtak a mély vízbe”, a Királyi Napok alatt hirtelen nagyon sok mindent tanultam. A rendezvényszervezés változatos munka, megfogott már a kezdetektől. Nincs két egyforma program, mindegyikből más emlékek maradnak meg. Itt minden mindennel összefügg – rengeteg ember munkája kell ahhoz, hogy működjön, amit előre eltervezünk. Közösen, együtt kell dolgozni, ez is jó benne – persze ettől nehéz is, mert alkalmazkodni kell, és gyorsan megoldani a problémákat. Az is jó ebben a munkában, hogy a programok segítségével megmutathatjuk az ide érkezőknek, ez a város egy szuper hely, jöjjenek vissza máskor is – fehérváriként ezt is fontosnak tartom.

Ujfalusi Zsaklin Zsófia
egyetemi hallgató
 
 ujfalusi.zsaklin.zsofia@fehervariprogram.hu
  +36-70/682-0236
 +36-22/202-346
  
Eredetileg a gazdálkodás-menedzsment szakot kezdtem el a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán duális képzésben, de gyorsan rájöttem, hogy ez a munka nem igazán nekem való. A controlling, a számok világa nem állt közel hozzám: pörgős fajta vagyok, szeretem, ha mindig történik körülöttem valami – a rendezvényszervezés pont ezért passzol a személyiségemhez. Amikor meghirdették az új szakot, nem sokat gondolkoztam, főleg, amikor kiderült, hogy a Programszervezőnél is lehet dolgozni. Jelentkeztem, felvettek – a nyáron pedig már ki is próbálhattam magam. Az Alba Regia Táncegyüttes tagjaként augusztusban fellépőként és szervezőként is részese lehettem a programoknak – tanulságos és érdekes volt belelátni, mennyi minden kell ahhoz, hogy egy rendezvény jól működjön, nagyon élveztem a közös munkát!