Kedves Lecsófőzők!

Kedves Lecsófőzők!

Az idei Fehérvári Lecsófőző Vigasságra augusztus 26-án lezárult a jelentkezés. A feldolgozott adatok alapján a regisztrált e-mail címekre az alábbi értesítőt küldtük ki.

Kérjük azokat a magánszemélyeket, civil és egyéb szervezeteket, akik még nem fizették be részvételi díjukat és még nem járt le az 5 munkanapos fizetési határidejük, hogy a hét folyamán rendezzék azt pénztárunkban, véglegesítve ezzel helyfoglalásukat.

A Fehérvári Programszervező Kft. pénztárában (Székesfehérvár, III. Béla király tér 1., fsz. 2. iroda) az alábbi időpontokban lehet befizetni a részvételi díjat 2018. július 25. és augusztus 31. között:

hétfő–kedd:                9.00 – 18.00
szerda–csütörtök:      9.00 – 15.00
péntek:                        zárva

Céges partnereinket is kérjük, hogy utalásaikat legkésőbb augusztus 30-ával tegyék meg!

Ezúton kérjük, hogy egy rövid üzenetben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldjék meg az alábbi adatokat 2018. szeptember 3., hétfő 8.00 óráig:

- foglalt helye(k) száma(i), mely a Felelősségvállalási nyilatkozaton is található,
- autó rendszáma / típusa, mellyel behajtanának a területre ki- és bepakolás céljából.

Egy foglaláshoz, azaz egy Felelősségvállalási nyilatkozaton szereplő főzőhely szám(ok)hoz – amely több főzőhelyből is állhat – figyelembe véve a terület fizikai telítettségét és a közlekedési utakat, kizárólag 1 gépjármű rendszámát tudjuk csak elfogadni és annak behajtását biztosítani.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2018. szeptember 3. 8.00 óra után érkező adatokat már nem tudjuk figyelembe venni és a behajtást nem tudjuk számukra biztosítani gépjárművel!A gépjárművekkel való be- és kihajtás a következőképpen alakul:

Kapunyitás                                                  6.30
Autóval történő behajtás                               6.30 – 8.30 között
Főzőterület elhagyása járművekkel                9.00-ig
Autóval történő behajtás a kipakoláshoz        19.00 – 20.00 között
Főzőterület elhagyása járművekkel                20.30-ig 

 

Be- és kihajtási rend:
- A1 és A2 szektor 1–138 főzőhelyek: Szekfű Gyula utca – Dózsa György út kereszteződés a Bíróságnál
- B1 szektor 139–251 főzőhelyek és B2 szektor 179–251 főzőhelyek: Mészöly Géza utca – Malom utca kereszteződés
- C1 és C 2 szektor 252–381 főzőhelyek és E1 szektor 382–404 és 469–499 főzőhelyek: Havranek József utca – Móri út kereszteződés
- E2 szektor 405–468 főzőhelyek és D 1-2 szektor 500–582 főzőhelyek: Móri út – Szent Vendel utca kereszteződés

Kizárólag az adott szektorhoz tartozó be- és kihajtási pontokon lehet közlekedni, másik szektor be- és kihajtási pontján nem lehetséges.

Ismételten felhívjuk a kedves résztvevők figyelmét, hogy gázpalackkal való főzésre nincs lehetőség! A területre gázégőt, gázpalackot, kempingpalackot behozni tilos!

Amennyiben az általunk biztosított sörpadgarnitúra mellé egyéb asztalt, széket be kívánnak hozni, azt kérjük behajtáskor és a főzőhely átvételekor jelezzék a területfelelősöknek és biztonsági őröknek! 

A behajtás és a főzőhely kizárólag az általunk kiadott 2 példányos Felelősségvállalási nyilatkozattal történik, vehető át! Annak hiányába a területre gépjárművel nem lehet behajtani és a főzőhelyet nem lehet átvenni!

A terület gépjárművel történő elhagyásakor kollégáink rendőri jelenlét mellett jogosultak lesznek az autókat átnézni. Sajnos az elmúlt években szomorúan tapasztaltuk, hogy több tűztálcát és sörpadgarnitúrát is elsajátítottak, melyek a Városgondnokság tulajdonát képezik. Megértésüket köszönjük!

A sörpadgarnitúrák, tűztálcák és a tűzifa átvételét követően, szintén kizárólag a Felelősségvállalási nyilatkozattal vehető majd át a kenyérjegyet is tartalmazó Lecsó csomag Infopontunkon, a Zichy ligetben a Zenepavilon mellett.

A Lecsócsomagokat a szektoroknak és helyszámoknak megfelelően külön-külön sorban lehet majd átvenni, 6.30 és 11.00 óra között, melyről az Infopontnál kihelyezett táblákról és ott helyben munkatársainktól is tájékozódhatnak.

A zsűrizésre való időbeosztáshoz a jelentkezés a Lecsó csomag átvételét követően, szintén a Zichy ligetben, a Zenepavilon mellett történik majd. Aki kérte lecsója zsűriztetését, azt kérjük, végezze el helyben az időpontfoglalást is, ennek elmulasztása esetén a zsűrizést nem garantáljuk.

A kenyeret  ugyancsak 6.30 és 11.00 óra között két osztási ponton, a Csitáry G. Emil u. – Ányos Pál u. kereszteződésnél és a Honvéd u. – Móri út kereszteződésnél lehet a kenyérjeggyel átvenni, mely jegyenként 3 kg kenyeret jelent.

Kérünk minden kedves Lecsófőzőt, hogy az online regisztrációkor elfogadott dokumentumokat ismételten olvassa át. 
A megismert HÁZIREND, TŰZVÉDELMI SZABÁLYZAT és ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ pontjait betartani szíveskedjenek.

 


Fehérvári Programszervező Kft.

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá