Csiholjunk tüzet! - Mivel fűtöttek eleink?

Csiholjunk tüzet!
 Kreatív pályázat óvodás és alsó tagozatos gyereknek a Távhőszolgáltatás Napja alkalmából

Szabadon szárnyalhat a fantázia: mivel, hogyan fűtöttek a különböző történelmi korokban? Rajzolj, fess vagy építs makettet, és küldd be, hogy mások is lássák!

A Széphő Zrt. 2017-ben is megrendezi Székesfehérváron a Távhőszolgáltatás Napját.
A kisebb gyerekekre ebben az évben is külön figyelmet fordítunk: a tavaly már megismert Turbo cica kalandjai tovább folytatódnak. A rajzokkal illusztrált kiadványban a kedves macskafigura a mostani aranyos történetben is mesél a távfűtésről, de rejtélyes eltűnések nyomába is ered, és közben új barátra talál egy kóbor kutya személyében. A mutatós kis füzet hamarosan eljut minden érintett intézménybe.

Az április 12-i programhoz kapcsolódva – ahogyan az elmúlt évben is — kreatív pályázatot hirdetünk óvodásoknak és az általános iskola alsó tagozatába járó diákoknak Csiholjunk tüzet ­— fűtési lehetőségek a különböző történelmi korokban címmel.

A gyerekek egyénileg vagy csoportosan készített alkotásokkal jelentkezhetnek a pályázatra.  A pályamű elkészítéséhez bármilyen alapanyag felhasználható, nincs sem méretbeli, sem technikai-formai megkötés. Szabadon szárnyalhat a fantázia: rajzot, festményt, makettet, gyurmaszobrot is beküldhetnek.

Határidő: április 7., péntek.

A pályaműveket a Széphő Zrt. központi irodaházának portájára várjuk: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 1.
Az alkotásokat Németh Eszter nevére címezve adhatják le a jelentkezők.

A beérkezett alkotásokból április 12-én, 10 órakor kiállítás nyílik a Széphő Zrt. aulájában. A megnyitó keretében tartjuk az eredményhirdetést is.

A pályázat díjai:
1. helyezett: 20 ezer forint értékű vezetett program a Koronás Parkban
2. helyezett: 15 ezer forint értékű ajándékutalvány (sportszer/játék)
3. helyezett: 10 ezer forint értékű ajándékutalvány (sportszer/játék)

 

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Tel.: +36-70-457-9002

 

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá