Sportmajális

 • SZTÁRVENDÉGEK, VITORLÁSOK ÉS ALAKREFORM AZ IDEI SPORTMAJÁLISON
  2018. április 24.
  Székesfehérvár.hu

  A Petőfi-szobortól induló hagyományos felvonulással kezdődik, majd a Bregyóban folytatódik az évek óta hagyományos Sportmajális május 1-jén kedden. A színpadon egymást váltják a sportegyesületek bemutatói és különleges sportversenyeket láthatnak az érdeklődők, akik találkozhatnak Rubint Rékával is. Az idén Vizisport Majálissal is kiegészül a program Csónakázó tónál.
  Bővebben
 • SPORTMAJÁLIS A BREGYÓBAN
  2018. április 24.
  Fehérvár TV

   
 • 2500 PROFI ÉS AMATŐR SPORTOLÓ VONULT FEL A VÁROSBAN
  2018. május 1.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Sporttal ünnepelte Székesfehérvár május elsejét. 2500 profi és amatőr sportoló vonult fel a Petőfi szobortól a Bregyóig, majd egész napos bemutatók és aktív programok szórakoztatták a város sportszerető közösségét szárazon és vízen, a Bregyóban és a Csónakázó-tónál. A Sportmajális résztvevőit dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte, és a többezres közönség előtt adta át a Székesfehérvár Sportjáért díjat Halász Géza atléta szakedzőnek és Korponai István öttusa edzőnek. A kilátogatók találkozhattak a város nagy sportegyesületeinek hírességeivel, a rendezvényen részt vett Rubint Réka, Fa Nándor és Varga Lajos is.
  Bővebben
 • IDÉN IS EZREKET MOZGATOTT MEG A SPORTMAJÁLIS A BREGYÓ-KÖZBEN ÉS A CSÓNAKÁZÓ TÓNÁL
  2018. május 1.
  Székesfehérvár.hu

  Május elsején ezúttal is sporttal és fiatalokkal telt meg Székesfehérvár, a VIII. Sportmajálison több ezren vettek részt a Regionális Atlétikai Központban. Szerencsére az időjárás is kegyes volt az eseményhez, gyönyörű napsütésben élvezhette mindenki a sport örömét és a látványos bemutatókat.
  Bővebben
 • SPORTMAJÁLIS FEHÉRVÁRON
  2018. május 1.
  Fehérvár TV

   
 • MEGTELT A BREGYÓ FEHÉRVÁR SPORTÉLETÉVEL – ÍGY TELT A SPORTMAJÁLIS
  2018. május 2.
  FEOL.hu

  Zavarba ejtően széles volt a kínálat az idei városi Sportmajálison is, amely az egyesületek felvonulásával kezdődött.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá