Idősek Világnapja

 • OKTÓBER 5-ÉN ÜNNEPLI SZÉKESFEHÉRVÁR AZ IDŐSEK VILÁGNAPJÁT
  2015. október 1.
  www.szekesfehervar.hu

  Székesfehérvár Önkormányzata idén is a Vodafone Sportcentrumban ünnepli az Idősek Világnapját. Váradi Eszter Sára, Keller János, Füredi Nikolett és Buch Tibor ad ünnepi műsort a város nyugdíjasainak. Az évnek mind a 365 napján, de ezen a napon különösen fontos, hogy kimutassuk az idősek iránti tiszteletünket, megbecsülésünket, hiszen ők azok, akik évtizedeken át építették, gondozták, gazdagították Fehérvárt.
  Bővebben
 • SZÉPKORÚAK KÖSZÖNTÉSE
  2015. október 2.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Az időseket immár 25. alkalommal köszöntik október 1-jén. Székesfehérváron a Vodafone Sportcentrumban október 5-én, hétfőn lesz nagyszabású ünnepség a szépkorúak tiszteletére, ahol a város polgármestere mond köszöntőt. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.
  Bővebben
 • KEDVES HAGYOMÁNY AZ IDŐSNAPI MŰSOROS KÖSZÖNTÉS
  2015. október 5.
  Fejér Megyei Hírlap

  A Vodafone csarnok-beli idősnapi műsoros köszöntés immár elválaszthatatlan a városi közélettől októberben..
  Bővebben
 • AZ IDŐSEK VILÁGNAPJA A VODAFONE SPORTCENTRUMBAN
  2015. október 5.
  www.szekesfehervar.hu

  1991-ben nyilvánította október 1-jét az Idősek Világnapjává az ENSZ közgyűlése. Az esemény kiemelt jelentőséggel bír Székesfehérvár Önkormányzata számára is, minden évben egy nagyszabású ünnepség keretében köszönti a szépkorúakat. Hétfőn délután a Vodafone Sportcentrumban Füredi Nikolett, Váradi Eszter Sára, Buch Tibor és Keller János szórakoztatta a közönséget Cserta Balázs, Horváth Elemér és Horváth Péter közreműködésével.
  Bővebben
 • A SZÉPKORÚAKAT KÖSZÖNTÖTTÉK AZ IDŐSEK VILÁGNAPJÁN
  2015. október 5.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  A Vörösmarty Színház művészei szórakoztatták a résztvevőket.
  Bővebben
 • A SZÉPKORÚAKAT KÖSZÖNTÖTTÉK
  2015. október 6.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá