Egészségügyi Szűrőnap

 • SAJTÓKÖZLEMÉNY
  2015. november 6.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház november 10-én rendezi meg a „Szívügyünk Fehérvár” hagyományos egészségügyi szűrőnapot. Az ingyenes tanácsadások, szűrővizsgálatok és előadások színes kínálatáról Brájer Éva alpolgármester, dr. Csernavölgyi István, a kórház főigazgatója és Móricz Diána, a Fehérvári Programszervező Kft. munkatársa tartott sajtótájékoztatót.
  Bővebben
 • SZÍVÜGYÜNK FEHÉRVÁR - EGÉSZSÉGÜGYI SZŰRŐNAP LESZ NOVEMBER 10-ÉN
  2015. november 6.
  www.szekesfehervar.hu

  Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház november 10-én rendezi meg a „Szívügyünk Fehérvár” hagyományos egészségügyi szűrőnapot a Vodafone Sportcentrumban. Városunk ismert és elismert szakemberei a különféle ingyenes szűréseken, méréseken, tanácsadásokon nemcsak a betegségek megelőzésére, hanem az időbeni kezelés fontosságára is felhívják a látogatók figyelmét.
  Bővebben
 • SZÍVÜGYÜNK FEHÉRVÁR
  2015. november 6.
  Fehérvár TV

   
 • „SZÍVÜGYÜNK FEHÉRVÁR” - MEGELŐZÉSSEL AZ EGÉSZSÉGES ÉLETÉRT
  2015. november 10.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Ismét hatalmas érdeklődés közepette rendezték meg a „Szívügyünk Fehérvár” elnevezésű szűrőprogramot a Vodafone Sportcentrumban. A Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház által közösen szervezett egészségügyi eseményen a húszféle szűrésen kívül tanácsadással, előadásokkal, valamint kulturális programokkal várták a résztvevőket.
  Bővebben
 • SZÍVÜGYÜNK FEHÉRVÁR - ÚJABB SIKERES SZŰRŐNAP A VODAFONE SPORTCSARNOKBAN
  2015. november 10.
  www.szekesfehervar.hu

  Az idei évben is sokan keresték fel a „Szívügyünk Fehérvár” elnevezésű szűrőprogramot a Vodafone Sportcentrumban. A Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház által közösen szervezett egészségügyi eseményen a húszféle szűrésen kívül tanácsadással, előadásokkal, valamint kulturális programokkal várták a résztvevőket.
  Bővebben
 • SZÍVÜGYÜNK FEHÉRVÁR
  2015. november 10.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá