Nyugdíjasok Karácsonya

 • SAJTÓKÖZLEMÉNY
  2015. december 8.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Az előző esztendőkhöz hasonlóan, idén is megszervezi december 15-én, kedden Székesfehérvár Önkormányzata a Városi Nyugdíjas Karácsonyt. A rendezvénnyel a város köszönetét fejezi ki a szépkorúaknak egész éves munkájukért, támogatásukért. A programon ünnepi köszöntőt mond dr. Cser-Palkovics András polgármester. Az ünnepi műsor sztárvendége Szulák Andrea lesz. A rendezvényen apró meglepetéssel is kedveskednek a szépkorúaknak. A részvétel ingyenes, a programra minden érdeklődőt sok szeretettel várnak.
  Bővebben
 • VÁROSI NYUGDÍJAS KARÁCSONY A VODAFONE SPORTCENTRUMBAN
  2015. december 8.
  www.szekesfehervar.hu

  Az előző esztendőkhöz hasonlóan, idén is megszervezi december 15-én, kedden Székesfehérvár Önkormányzata a Városi Nyugdíjas Karácsonyt. A rendezvénnyel a város köszönetét fejezi ki a szépkorúaknak egész éves munkájukért, támogatásukért. A programon ünnepi köszöntőt mond dr. Cser-Palkovics András polgármester. Az ünnepi műsor sztárvendége Szulák Andrea lesz. A rendezvényen apró meglepetéssel is kedveskednek a szépkorúaknak. A részvétel ingyenes, a programra minden érdeklődőt sok szeretettel várnak!
  Bővebben
 • NYUGDÍJASOK KARÁCSONYA
  2015. december 15.
  Fehérvár TV

   
 • SZULÁK ANDREA VOLT A SZTÁRVENDÉG A VÁROSI NYUGDÍJAS KARÁCSONYON
  2015. december 15.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Székesfehérvár hagyományai szerint ismét megrendezték a Városi Nyugdíjas Karácsonyt a Vodafone Sportcentrumban.  A nagyszabású rendezvényen újra teltház volt, a szépkorúak örömmel és szeretettel fogadták Székesfehérvár polgármesterének köszöntőjét, a Hermann László Zeneiskola és az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek fellépését, valamint a rendezvényét sztárvendégét, az eMeRTon-díjas Szulák Andreát. Az Önkormányzat ajándék mézeskaláccsal is kedveskedett a nyugdíjasoknak.
  Bővebben
 • SZULÁK ANDREA VOLT A SZTÁRVENDÉG A VÁROSI NYUGDÍJAS KARÁCSONYON
  2015. december 15.
  www.szekesfehervar.hu

  Advent utolsó hetében az idei évben is megrendezték a Városi Nyugdíjas Karácsonyt a Vodafone Sportcentrumban. A rendezvényen újra teltház volt, a szépkorúak örömmel és szeretettel fogadták a Hermann László Zeneiskola és az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek fellépését, valamint a rendezvény sztárvendégét, az EMeRTon-díjas Szulák Andreát.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá