Egészségügyi Szűrőnap

 • SZÍVÜGYÜNK SZÉKESFEHÉRVÁR! - CSÜTÖRTÖKÖN LESZ A VÁROS EGÉSZSÉGÜGYI SZŰRŐNAPJA
  2016. október 27.
  www.szekesfehervar.hu

  Egészségügyi szűrésre várják a fehérváriakat november 3-án délután három óra és este hét között az Alba Regia Sportcsarnokba. A Székesfehérvár városa és a Szent György Kórház szervezésében megvalósuló program az egészséges életmódra nevelés, a prevenció és az egészségmegőrzés fontosságát hangsúlyozza.
  Bővebben
 • SZÍVÜGYÜNK SZÉKESFEHÉRVÁR!
  2016. október 27.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Egészségügyi szűrésre várják a lakosságot 2016. november 3-án 15.00 és 19.00 óra között az Alba Regia Sportcsarnokba. A Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szervezésében megvalósuló program az egészséges életmódra nevelés, a prevenció és az egészségmegőrzés fontosságát hangsúlyozza.
  Bővebben
 • EGÉSZSÉGNAP A CSARNOKBAN
  2016. október 27.
  Fejér Megyei Hírlap

  Egészségügyi szűrésre várják a fehérváriakat november 3-án délután három és este hét között az Alba Regia Sportcsarnokba. 
  Bővebben
 • SZÍVÜGYÜNK FEHÉRVÁR
  2016. október 27.
  Fehérvár TV

   
 • ELŐZZÜK MEG A BAJT
  2016. október 28.
  Nyolcezer.hu

  Egészségügyi szűrésre várják a lakosságot november 3-án 15 és 19 óra között az Alba Regia Sportcsarnokba. Az önkormányzat és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szervezésében megvalósuló program az egészséges életmódra nevelés, a prevenció és az egészségmegőrzés fontosságát hangsúlyozza.
  Bővebben
 • SZÍVÜGYÜNK FEHÉRVÁR - ÓRIÁSI ÉRDEKLŐDÉS A LEGNAGYOBB SZŰRŐNAPON
  2016. november 3.
  www.szekesfehervar.hu

  Újra megrendezték a város legnagyobb egészségügyi szűrőnapját „Szívügyünk Fehérvár” mottóval az Alba Regia Sportcsarnokban. Óriási volt az érdeklődés a legkülönfélébb vizsgálatok, tanácsadások iránt, főként az idősebbek és a középkorúak részéről. Kiemelten sokan voltak az ér- és a csontritkulás vizsgálatokon, a bőrgyógyászati és a szemészeti szűréseken. Egymást váltva egyéni konzultációt is tartottak a szakorvosok az érdeklődők külön kérésére.
  Bővebben
 • SZÍVÜGYÜNK FEHÉRVÁR! – ÚJABB PÉLDAÉRTÉKŰ ÖSSZEFOGÁS A VÁROS EGÉSZSÉGÉÉRT
  2016. november 3.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház példaértékű összefogásának köszönhetően újra megrendezték a város legnagyobb egészségügyi szűrőnapját „Szívügyünk Fehérár” mottóval az Alba Regia Sportcsarnokban. Óriási volt az érdeklődés a legkülönfélébb vizsgálatok, tanácsadások iránt, főként az idősebbek és a középkorúak részéről. Több színpadi produkció és pályázati díjátadó is színesítette a csütörtök délutáni-esti programot, melynek megnyitóján Brájer Éva alpolgármester és Dr. Reiber István, a kórház orvosigazgatója köszöntötte a megjelenteket.
  Bővebben
 • EZREK A SZŰRŐNAPON
  2016. november 3
  Fehérvár TV

   
 • KEVESEN TUDJÁK, HOGY A VÉRNYOMÁST NEM ELÉG EGYSZER BEÁLLÍTANI
  2016. november 4.
  Fejér Megyei Hírlap

  Rengetegen voltak az Alba Regia Sportcsarnokban rendezett egészségügyi szűrőnapon tegnap délután. 
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá