Egészségügyi Szűrőnap

 • SZÍVÜGYÜNK SZÉKESFEHÉRVÁR! - CSÜTÖRTÖKÖN LESZ A VÁROS EGÉSZSÉGÜGYI SZŰRŐNAPJA
  2016. október 27.
  www.szekesfehervar.hu

  Egészségügyi szűrésre várják a fehérváriakat november 3-án délután három óra és este hét között az Alba Regia Sportcsarnokba. A Székesfehérvár városa és a Szent György Kórház szervezésében megvalósuló program az egészséges életmódra nevelés, a prevenció és az egészségmegőrzés fontosságát hangsúlyozza.
  Bővebben
 • SZÍVÜGYÜNK SZÉKESFEHÉRVÁR!
  2016. október 27.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Egészségügyi szűrésre várják a lakosságot 2016. november 3-án 15.00 és 19.00 óra között az Alba Regia Sportcsarnokba. A Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szervezésében megvalósuló program az egészséges életmódra nevelés, a prevenció és az egészségmegőrzés fontosságát hangsúlyozza.
  Bővebben
 • EGÉSZSÉGNAP A CSARNOKBAN
  2016. október 27.
  Fejér Megyei Hírlap

  Egészségügyi szűrésre várják a fehérváriakat november 3-án délután három és este hét között az Alba Regia Sportcsarnokba. 
  Bővebben
 • SZÍVÜGYÜNK FEHÉRVÁR
  2016. október 27.
  Fehérvár TV

   
 • ELŐZZÜK MEG A BAJT
  2016. október 28.
  Nyolcezer.hu

  Egészségügyi szűrésre várják a lakosságot november 3-án 15 és 19 óra között az Alba Regia Sportcsarnokba. Az önkormányzat és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szervezésében megvalósuló program az egészséges életmódra nevelés, a prevenció és az egészségmegőrzés fontosságát hangsúlyozza.
  Bővebben
 • SZÍVÜGYÜNK FEHÉRVÁR - ÓRIÁSI ÉRDEKLŐDÉS A LEGNAGYOBB SZŰRŐNAPON
  2016. november 3.
  www.szekesfehervar.hu

  Újra megrendezték a város legnagyobb egészségügyi szűrőnapját „Szívügyünk Fehérvár” mottóval az Alba Regia Sportcsarnokban. Óriási volt az érdeklődés a legkülönfélébb vizsgálatok, tanácsadások iránt, főként az idősebbek és a középkorúak részéről. Kiemelten sokan voltak az ér- és a csontritkulás vizsgálatokon, a bőrgyógyászati és a szemészeti szűréseken. Egymást váltva egyéni konzultációt is tartottak a szakorvosok az érdeklődők külön kérésére.
  Bővebben
 • SZÍVÜGYÜNK FEHÉRVÁR! – ÚJABB PÉLDAÉRTÉKŰ ÖSSZEFOGÁS A VÁROS EGÉSZSÉGÉÉRT
  2016. november 3.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház példaértékű összefogásának köszönhetően újra megrendezték a város legnagyobb egészségügyi szűrőnapját „Szívügyünk Fehérár” mottóval az Alba Regia Sportcsarnokban. Óriási volt az érdeklődés a legkülönfélébb vizsgálatok, tanácsadások iránt, főként az idősebbek és a középkorúak részéről. Több színpadi produkció és pályázati díjátadó is színesítette a csütörtök délutáni-esti programot, melynek megnyitóján Brájer Éva alpolgármester és Dr. Reiber István, a kórház orvosigazgatója köszöntötte a megjelenteket.
  Bővebben
 • EZREK A SZŰRŐNAPON
  2016. november 3
  Fehérvár TV

   
 • KEVESEN TUDJÁK, HOGY A VÉRNYOMÁST NEM ELÉG EGYSZER BEÁLLÍTANI
  2016. november 4.
  Fejér Megyei Hírlap

  Rengetegen voltak az Alba Regia Sportcsarnokban rendezett egészségügyi szűrőnapon tegnap délután. 
  Bővebben
Share