Nyugdíjasok karácsonya

 • SZTÁRFELLÉPŐK A VÁROSI NYUGDÍJAS KARÁCSONYON
  2016. november 16.
  www.szekesfehervar.hu

  Fehérvár Önkormányzata minden év decemberében színes, szórakoztató előadással ajándékozza meg az idősebb generáció képviselőit. Idén az egykori táncdalfesztiválok hangulatát idézi majd az Alba Regia Szimfonikus Zenekar műsora december 7-én, szerdán 15.00 órakor az Alba Regia Sportcsarnokban.
  Bővebben
 • TÁNCDALFESZTIVÁL A NYUGDÍJASOK KARÁCSONYÁN
  2016. november 16.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Székesfehérvár Önkormányzata minden év decemberében színes, szórakoztató előadással ajándékozza meg az idősebb generáció képviselőit. Idén az egykori táncdalfesztiválok hangulatát idézi majd az Alba Regia Szimfonikus Zenekar műsora december 7-én, szerdán 15.00 órakor az Alba Regia Sportcsarnokban.
  Bővebben
 • ÖRÖKZÖLD SLÁGEREK CSENDÜLTEK FEL A VÁROSI NYUGDÍJAS KARÁCSONYON
  2016. december 7.
  www.szekesfehervar.hu

  Ismét nagyszabású karácsonyi ünnepséget szervezett a városi nyugdíjasok számára Székesfehérvár Önkormányzata. Közel kétezer szépkorú gyűlt össze szerdán délután az Alba Regia Sportcsarnokban, ahol olyan népszerű énekesek szórakoztatták a népes közönséget örökzöld slágerekkel, mint Malek Andrea, Gájer Bálint, Farkas Gábor Gábriel és Bertalan Dóri.
  Bővebben
 • TELTHÁZ A VÁROSI NYUGDÍJAS KARÁCSONYON
  2016. december 7.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  A hagyományokhoz hűen ismét nagyszabású karácsonyi ünnepséget szervezett a városi nyugdíjasok számára Székesfehérvár Önkormányzata. Közel kétezer szépkorú gyűlt össze szerdán délután az Alba Regia Sportcsarnokban, ahol olyan népszerű énekesek szórakoztatták a népes közönséget örökzöld slágerekkel, mint Malek Andrea, Gájer Bálint, Farkas Gábor Gábriel és Bertalan Dóri. Az eseményen megjelenteket dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere köszöntötte.
  Bővebben
 • NYUGDÍJAS KARÁCSONY
  2016. december 8.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá