Városi Szilveszter és Szerencsehozó Lencse

 • TAKÁCS NIKOLAS IS FELLÉP AZ IDEI VÁROSI SZILVESZTEREN
  2016. december 26.
  www.szekesfehervar.hu

  Színvonalas óév búcsúztató programot ígér december 31-én 21 órától hajnali háromig a Városi Szilveszter a Magyar Király Szálló előtt felállított színpadon. Az idei szilveszter sztárvendége az X-Faktorban feltűnt Takács Nikolas lesz, aki 23.30-tól énekel a Zichy színpadon. Az éjféli Himnusz és tűzijáték után utcabállal indul a 2017-es év Székesfehérváron.
  Bővebben
 • TÖLTSE A SZILVESZTERT A BELVÁROSBAN!
  2016. december 27.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Színes zenei kínálat, szilveszteri finomságok és meglepetések várják azokat, akik a Belvárosban búcsúztatják az óévet Székesfehérváron. 21 órakor kezdődik a szilveszteri műsor a Zichy színpadon: fellép a J.A.M Showband zenekar, a OneDay, az est sztárvendége pedig Takács Nikolas lesz. A Városi Szilveszterre mindenkit szeretettel várnak!
  Bővebben
 • LENCSÉVEL KÖSZÖNTIK AZ ÚJÉVET
  2016. december 27.
  Nyolcezer.hu

  A hagyományokhoz hűen idén is szerencsehozó lencsefőzelékkel várják a fehérváriakat az újesztendő első napján. A Magyar Honvédség gulyáságyúiban ezer adag lencsefőzeléket készítenek.
  Bővebben
 • ISMÉT SZERENCSEHOZÓ LENCSÉVEL KÖSZÖNTI A VÁROS AZ ÚJ ÉVET
  2016. december 28.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Legyen szerencsénk 2017-ben is! - kívánja minden polgárának Székesfehérvár városa. Ennek reményében ismét szerencsehozó lencsefőzelék közös elfogyasztására várják a városlakókat az új esztendő első napján, az Alba Plaza előtti téren. 
  Bővebben
 • SZERENCSEHOZÓ LENCSÉVEL INDUL 2017 SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2016. december 31.
  www.szekesfehervar.hu

  A hagyományokhoz híven idén is szerencsehozó lencsefőzelékkel várják a fehérváriakat az újesztendő első napján. A város még a Szent István Emlékévben indította el hagyományteremtő szándékkal a szerencsehozó lencse kínálását. Közel 1000 adag lencsefőzelék fő majd 2017. január 1-jén a Magyar Honvédség gulyáságyúiban.
  Bővebben
 • KÖSZÖNTÖTTÉK 2017-ET - A SZTÁRVENDÉG TAKÁCS NIKOLAS VOLT
  2017. január 1.
  Fejér Megyei Hírlap

  Sokan kimentek a belvárosba december 31-én este a szilveszteri rendezvényre.
  Bővebben
 • BOLDOG ÚJ ÉVET SZÉKESFEHÉRVÁR - UTCABÁLLAL KEZDŐDÖTT 2017
  2017. január 1.
  www.szekesfehervar.hu

  Idén negyedik alkalommal rendezték meg a hagyományos Városi Szilvesztert a Magyar Király Szálló előtti téren és a Zichy-ligetben. Az óév-búcsúztató mulatság a a J.A.M Showband koncertjével kezdődött, majd a OneDay és az este sztárfellépője, Takács Nikolas szórakoztatta a közönséget. Éjfélkor a Himnusszal, majd tűzijátékkal köszöntötték az újévet, és a buli egészen három óráig utcabállal folytatódott.
  Bővebben
 • SZERENCSEHOZÓ LENCSÉVEL INDULT 2017 ELSŐ NAPJA SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2017. január 1.
  www.szekesfehervar.hu

  A régi magyar hagyományok szerint, ha újév első napján lencsét eszünk, az egészséget, bőséget, szerencsét és boldogságot hoz. A Magyar Honvédség gulyáságyúiban főtt a székesfehérvári közös lencsefőzelék. A szerencsés év jegyében 160 kilogramm lencsét főztek meg hagyományos módon a fehérvári katonák.
  Bővebben
 • FŐZELÉKET OSZTOTTAK - ÖSSZESEN EZER ADAG ÉTELT KÉSZÍTETTEK AZ ALKALOMRA
  2017. január 2.
  Fejér Megyei Hírlap

  Megtartották tegnap a szerencsehozó lencseosztást a Palotai út 1. szám alatti bevásárlóközpont előtt.
  Bővebben
 • SZERENCSEHOZÓ LENCSE
  2017. január 2.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá