Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabál

 • EGYÜTT BÁLOZNAK A VÁROS GÓLYÁI OKTÓBER 19-ÉN A HOTEL MAGYAR KIRÁLYBAN
  2016. október 11.
  www.szekesfehervar.hu

  Október 19-én hagyományteremtő szándékkal, először rendezik meg a Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabált, ahol a város felsőoktatási intézményeibe járó diákok találkozhatnak egymással és a báli hagyományok szerint szórakozhatnak. A Hotel Magyar Király kapui 20 órakor tárulnak ki, az ünnepélyes megnyitó 21 órakor kezdődik.
  Bővebben
 • EGYÜTT BÁLOZNAK A VÁROS GÓLYÁI
  2016. október 11.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  2016. október 19-én hagyományteremtő szándékkal, először rendezik meg a Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabált, ahol a város felsőoktatási intézményeibe járó hallgatók találkozhatnak egymással és a báli hagyományok szerint szórakozhatnak. A Hotel Magyar Király kapui 20.00 órakor tárulnak ki, az ünnepélyes megnyitó 21.00 órakor kezdődik.
  Bővebben
 • EGYÜTT BÁLOZNAK A VÁROS GÓLYÁI
  2016. október 11.
  Fehérvár TV

   
 • KÖZEL HÁROMSZÁZAN VETTEK RÉSZT AZ ELSŐ SZÉKESFEHÉRVÁRI FELSŐOKTATÁSI GÓLYABÁLON
  2016. október 19.
  www.szekesfehervar.hu

  A Hotel Magyar Királyban tartották szerdán este az első Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabált.A díszes est kiváló alkalmat biztosított arra, hogy a városban működő felsőoktatási intézmények hallgatói a báli hagyományoknak megfelelő módon szórakozzanak. A gólyabálon a Felicita KTSE, Zabos Regina, a Fish! Zenekar és DJ Necc Party szórakoztatta a megjelenteket.
  Bővebben
 • BÁLOZTAK A VÁROS GÓLYÁI
  2016. október 19.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Első alkalommal rendezték meg a Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabált a Hotel Magyar Királyban. A Székesfehérvár felsőoktatási intézményeibe járó diákok színvonalas zenei produkciók mellett találkozhattak egymással a szerdai kulturális eseményen. A Hotel Magyar Király kapui este nyolc órakor nyíltak meg, majd az ünnepélyes megnyitó után nyitótánccal kezdődött az est, ahol a Felicita KTSE, Zabos Regina, a Fish! Zenekar és DJ Necc Party szórakoztatta a megjelenteket.
  Bővebben
 • FELSŐOKTATÁSI GÓLYABÁL
  2016. október 20.
  Fehérvár TV

   
 • TÁNCOSLÁBÚ GÓLYÁK - ÉJFÉLKOR MEGVÁLASZTOTTÁK A BÁL KIRÁLYNŐJÉT ÉS KIRÁLYÁT
  2016. október 20.
  Fejér Megyei Hírlap

  Közel háromszázan vettek részt az első székesfehérvári felsőoktatási Gólyabálon a Hotel Magyar Királyban szerda este.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá