Musica Sacra

 • MUSICA SACRA - VERDI REQUIEMJE CSENDÜL FEL SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2017. július 7.
  Webrádió

  Verdi Requiemje csendül fel augusztus 12-én a Musica Sacra rendezvény keretében, amelyet negyedik alkalommal rendeznek meg Székesfehérváron.
  Bővebben
 • MUSICA SACRA
  2017. július 7.
  M5 - Médiaklikk

  Székesfehérvár már javában készül a Szent István-ünnepre...
  Bővebben
 • VARÁZSLATOS ESTE A TÖRTÉNELMI FŐVÁROSBAN
  2017. július 7.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  A Székesfehérvári Királyi Napok kiemelkedő eseményén, a Musica Sacrán 2017-ben Verdi remekművét, a Requiemet hallhatja a közönség a Nemzeti Emlékhelyen. A szólókat a világ leghíresebb operaházaiban fellépő, ünnepelt sztárok éneklik: a két Kossuth-díjas díva, Lukács Gyöngyi (szoprán) és Komlósi Ildikó (mezzoszoprán) mellett Otokar Klein (tenor) és Alexandru Agace (basszbariton) lép a közönség elé. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekart és az öt vegyeskarból egyesített kórust a Liszt-díjas Drahos Béla vezényli augusztus 12-én. Az eseményről Lukács Gyöngyi, ifj. Major István, a zenekar igazgatója, Drahos Béla karmester és dr. Cser-Palkovics András polgármester tartottak sajtótájékoztatót.
  Bővebben
 • MUSICA SACRA
  2017. július 7.
  Fehérvár TV

   
 • VERDI: REQUIEM - IGAZI REMEKMŰ A MUSICA SACRÁN
  2017. július 7.
  feol.hu

  Verdi remekműve, a Requiem hangzik el a Musica Sacrán, a Királyi Napok kiemelkedő eseményeként augusztus 12-én, 21 órától a Nemzeti Emlékhelyen.
  Bővebben
 • VERDI REQUIEMJÉT HALLHATJUK AZ IDEI MUSICA SACRÁN
  2017. július 10.
  Nyolcezer.hu

  A Királyi Napok programsorozat kiemelkedő eseménye a Musica Sacra, amely igazi kuriózum a komolyzene kedvelői számára. Ebben az évben Verdi remekművét, a Requiemet hallhatja a közönség augusztus 12-én, szombaton 21 órakor az ország egyik legnagyobb épített szabadtéri színpadán, történelmi környezetben, a Nemzeti Emlékhelyen.
  Bővebben
 • A ZENEIRODALOM EGYIK LEGSZEBB MŰVE CSENDÜLT FEL AZ IDEI MUSICA SACRA KONCERTEN
  2017. augusztus 13.
  Székesfehérvár.hu

  Több hónapos előkészület után vasárnap este a Nemzeti Emlékhely fölé emelt szabadtéri színpadon csendült fel Verdi egyik legismertebb zeneműve, a Requiem. A mély és csodálatosan megérintő muzsikára vágyóknak címzett előadás szólistái Lukács Gyöngyi Kossuth-díjas operaénekes, Komlósi Ildikó, Pataki Adorján és Alexandru Agache voltak, az esten Drahos Béla vezényelt.
  Bővebben
 • REQUIEM A MUSICA SACRÁN
  2017. augusztus 14.
  Fehérvár TV

   
 • A MUSICA SACRA KÖZÖNSÉGE IDÉN IS HALLHATOTT EGY NAGYSZABÁSÚ MŰVET
  2017. augusztus 15.
  feol.hu

  A Musica Sacra idei hangversenyén a romantikus zene egyik nagy remekét hallhatta a közönség a Nemzeti Emlékhelyen felállított szabadtéri színpadon.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá